Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 червня 2020, 13:00
826
0

Норвіч — Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Обидві заб'ють? Скоріше, обидві пропустять!

| Оновлено 20 червня 2020, 13:00
826
0
Норвіч — Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
soccer.nbcsports.com

Поновлення чемпіонату Англії після карантину для більшості клубів почнеться з 30-го туру. А він стартує з матчу не найсильніших команд. Абсолютний аутсайдер, «Норвіч», приймає «Саутгемптон», справи якого перед паузою теж йшли не кращим чином.

Вболівальники «канарок» напевно сподіваються, що вимушений простій пішов команді на користь. Відставання від рятівного 17-го місця на перший погляд невелике - лише 6 очок. Але і матчів залишилося провести не так багато. І головна надія «Норвіча» - це домашні поєдинки. На виїзді команда виступає з рук геть погано, а на «Карроу Роуд» програла «тільки» половину матчів в сезоні. Що стосується протистоянь саме з «Саутгепмтоном», то й тут у «канарок» непогана домашня статистика. У Прем'єр-лізі «Норвіч» вдома тільки двічі програв «святим» (при 13-ти перемогах і 6-ти нічиїх), останній раз - ще в 1994-му. Той матч видався феєричним: до 63-й хвилині господарі вели в рахунку 4:2, але в підсумку програли 4:5.

У нинішньому сезоні оборона обох команд теж не безгрішна. І та, і інша пропустили по 52 м'ячі. Більше (56) - тільки «Астон Вілла», ще один аутсайдер чемпіонату. Напевно фани «Саутгемптона» сподіваються, що і їхнім улюбленцям перерва в змаганнях пішла на користь. В останніх 5-ти матчах перед паузою «святі» заробили тільки 3 очки, здолавши все ту ж «Астон Віллу». А «Норвіч» за той же період, до слова, поклав до скарбнички 4 бали, та до того ж вийшов в чвертьфінал Кубка Англії, вибивши «Тоттенхем».

Подивимося, як змінилися команди за час карантину. Букмекери віддають невелику перевагу гостям. А ми ризикнемо спрогнозувати, що телеглядачі побачать як мінімум кілька забитих м'ячів.

Орієнтовні склади:
«Норвіч»:
Крул - Льюїс, Годфрі, Хенлі, Ааронс - Тетті, Маклін, Кантвелл, Дуда, Бузніда - Пуккі.
«Саутгемптон»: Макарті - Бертран, Беднарек, Стівенс, Валері - Хейбьерг, Ворд-Проуз, Буфал, Обафемі - Інгс, Лонг

.

19 червня, п'ятниця

«Норвіч» — «Саутгемптон»
Норідж. Стадіон «Карроу Роуд». 20:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports+
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.