Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 18 червня 2020, 14:42
1296
0

Віктор РЯШКО: «Динамо могло додати, Минай — ні»

Спеціаліст прокоментував перемогу київської команди в півфіналі Кубка України

| Оновлено 18 червня 2020, 14:42
1296
0
Віктор РЯШКО: «Динамо могло додати, Минай — ні»
ФК Минай

Відомий закарпатський футболіст і тренер Віктор Ряшко підбив підсумки перемоги «Динамо» над «Минаєм» (2:0) у півфіналі Кубка України.

- Швидкий гол динамівців вибив «Минай» з колії. Підопічним Олексія Михайличенка вже не потрібно було форсувати хід подій на полі, вони діяли з позиції сили. Господарі, на мій погляд, виявилися до цього не готові. До того ж, їм ніяк не вдавалося усунути прогалини в центрі захисту і в опорній зоні. А одного старання було недостатньо, щоб чимось здивувати досвідчених гостей.

- Може, всі проблеми «Миная» виникли через те, що команда тільки готується до рестарту в Першій лізі?
- Підопічні Василя Кобіна могли розраховувати на позитивний результат тільки якщо б за самовіддачею помітно перевершили киян. Якщо в мотивації у суперників була рівність, то фортуна була явно не на боці господарів, адже кияни реалізували практично всі свої моменти. На жаль, не виручив і голкіпер Андрій Попович. Також відчувалося, що без бомбардира Роберта Гегедоша у господарів є проблеми із завершенням атак. Анатолій Нурієв і Богдан Оринчак, які діяли попереду, це, скоріше, гравці середньої зони з акцентом на атаку. Втім, вважаю, що господарі чинили гідний опір, вони намагалися пресингувати, діяти на високих швидкостях, просто клас динамівців був вищим.

- А кого б ви виділили серед переможців?
- Гості зіграли рівно, хоча відчувалося, що при необхідності вони можуть додати, а «Минай» — ні. Звичайно, у динамівців потрібно віддати належне Міккелю Дуелунду. Датчанин ще раз довів, як важлива довіра. Півзахисника, на жаль, останнім часом переслідували серйозні травми, проте це його не зломило. Важливо, що в команді продовжували в нього вірити і після чергового повернення до ладу він робить все, щоб виправдати видані йому аванси...

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.