Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
788
0

Осасуна – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Протистояння любителів нічийних результатів

Осасуна – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter

У середу, 17-го червня, в рамках двадцять дев'ятого туру чемпіонату Іспанії «Осасуна» в Памплоні на стадіоні «Ель-Садар» прийматиме мадридський «Атлетіко». Суперників у турнірній таблиці розділяють 11 очок і в поточному розіграші Ла Ліги вони переслідують абсолютно різні завдання.

Власне, памплонці, які повернулися в еліту іспанського футболу, своєї головної мети вже майже досягли. Від зони вильоту «Осасуну» відокремлюють десять очок, так що команда Ягоби Аррасате вже з великою часткою ймовірності зберегла прописку в Прімері на наступний сезон. Та й за єврокубкову зону у «Осасуни» навряд чи вийде поборотися.

«Атлетіко» веде відчайдушну боротьбу за те, щоб опинитися в лігочемпіонівській зоні: від четвертого місця «матрацники» відстають лише на одне очко. До речі, «Реал Сосьєдад», який займає цю позицію в попередньому турі зустрічався саме з «Осасуною», і памплонці на виїзді зуміли не програти сан-себастьянцям - нічия 1:1. З таким же результатом завершився і перший післякарантинний поєдинок мадридського клубу, який гостював у «Атлетіка». «Кожен матч для «Атлетіко» перетворюється на фінал. Потрібно змиритися з щільним графіком і робити все для того, щоб гравці уникнули травм. В останніх десяти матчах нам належить виконати фантастичну задачу», - сказав після зустрічі з басками Дієго Сімеоне.

До слова, і «Атлетіко», і «Осасуна» в поточному турнірі видають безліч нічийних результатів. «Матрасники» вже оформили 13 нічиїх (повторення клубного рекорду), а памплонці - 11. Ще один факт, що привертає увагу: на даний момент «Осасуна» забила в чемпіонаті більше голів, ніж команда Сімеоне.

У «Осасуни» не зможуть взяти участь в матчі травмовані форвард Кіке Барха, вінгер Роберт Ібаньєс, захисник Факундо Ронкалья і хавбек Чімі Авіла, котрий є кращим бомбардиром команди в поточному чемпіонаті (9 голів). Зате готовий допомогти партнерам Рубен Гарсія, який відсидів дискваліфікацію. У «Атлетіко» на тренуванні травмувався центрбек Феліпе Монтейро.

У першому колі «Атлетіко» на своєму полі обіграв команду Аррасате з рахунком 2:0 (результативні удари нанесли Мората і Сауль). А головним бомбардиром в протистоянні «матрацників» з «Осасуною» є Дієго Коста, який забив дев'ять голів «червоним» в чемпіонаті. Примітно, що свій єдиний хет-трик в Ла-Лізі Коста оформив в 2011-му саме в матчі з памплонцями.

Орієнтовні склади:

«Атлетіко»: Облак - Тріпп'єр, Хіменес, Савич, Лоді, Коке, Льоренте, Партей, Сауль - Коста, Карраско.

«Осасуна»: Рубен - Відаль, Навас, У. Гарсія, Д. Гарсія, Еступіньян - Брашанац, Ойєр, Р. Гарсія - Адріан, Кардона.

17 червня, середа

«Осасуна» – «Атлетіко» 
Памплона. Стадіон «Ель-Садар». 23:00
Арбітр: Рікардо Де Бургос Бенгоечеа
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 0:0
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі
Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0
Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Баварія – Реал – 2:2. Заруба у Мюнхені. Відео голів та огляд матчу
Футбол | 01 травня 2024, 00:30 1
Баварія – Реал – 2:2. Заруба у Мюнхені. Відео голів та огляд матчу

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.