Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 16 червня 2020, 20:03
407
0

Вальядолід - Сельта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Колишня команда Андрія Луніна прийме «Сельту»

| Оновлено 16 червня 2020, 20:03
407
0
Вальядолід - Сельта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/realvalladolid

Чемпіонат Іспанії після карантину триває в режимі нон-стоп. У середу, 17 червня відбудеться матч двох представників нижньої частини турнірної таблиці - «Вальядолід» прийме «Сельту».

Колишня команда Андрія Луніна 13 червня відновила сезон виїзною перемогою 2:1 над ще однією командою, в якій встиг пограти український воротар, «Леганесом».

Ця перемога допомогла підопічним Серхіо Гонсалеса піднятися на 14-те місце в турнірній таблиці і відірватися від зони вильоту на відстань 7 очок. Дистанція більш-менш безпечна, але для того, щоб ситуація знову не перетворилася на загрозливу, потрібно продовжувати набирати очки.

Що стосується «Сельти», то команда з Віго відновила сезон домашньою поразкою 0:1 від «Вільярреала», який бореться за місця в єврокубках.

І якщо турнірне становище «Вальядоліда» в боротьбі за виживання більш-менш безпечне, то команда Оскара Гарсії йде на останньому рятівному, 17-му місці: всього в одному очку від зони вильоту і в трьох - від останнього місця.

Обидві команди підійдуть до матчу практично в оптимальних складах. З важливих гравців під питанням тільки участь в матчі основного захисника «Вальядоліда» Кіко.

Незважаючи на успішне відновлення сезону у виконанні «Вальядоліда», букмекери фаворитом майбутнього матчу вважають «Сельту». Коефіцієнт на перемогу гостей - 2,81, на «Вальядолід» - 3,03. Імовірність нічиї - 3,05.

17 січня, середа

«Вальядолід» — «Сельта»
Вальядолід. Стадіон «Хосе Соррілья». Початок - о 20:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Матч ТВ. Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.