Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 червня 2020, 19:49
3401
2

Запізнився на тренування, тому що вкрали інопланетяни. Неймовірне у Чилі

Густаво Лоренцетти розповів, що трапилося з Гільєрмо Марино у Сантьяго

| Оновлено 16 червня 2020, 19:49
3401
2
Запізнився на тренування, тому що вкрали інопланетяни. Неймовірне у Чилі
Twitter. Гільєрмо Маріно (праворуч)

Протягом багатьох років футболісти використовували незліченні виправдання, щоб пояснити запізнення на тренування. Але твердження Гільєрмо Маріно про те, що його душа була забрана інопланетянами, коли він був на шляху на тренування, безумовно, встановлює новий стандарт для гравців у всьому світі.

Марино грав за «Ньюеллс Олд Бойз», «Росаріо», «Бока Хуніорс», «Універсідад де Чилі». Перебування гравця в Сантьяго, столиці Чилі, з 2010 до 2013 роки, однак, не обійшлося без пригод.

Колишній його напарник по команді Густаво Лоренцетті розповів, що близька зустріч з маленькими зеленими чоловічками одного разу затримала Маріно на шляху до одного з тренувань під керівництвом Хорхе Сампаолі.

Ось що розповів пресі Лоренцетті: «Гільєрмо каже, що він прибув пізно на одне тренування, тому що він був викрадений інопланетянами. Він дав нам повне пояснення того, що він відчував, і всього іншого.

Є випадки, коли гравець придумує: я пішов і повернувся через два дні, тому що мене викрали інопланетяни. Але Гіль – не такий гравець. Гіль був дуже класним хлопцем. Всі його знають.

Він почав пояснювати, що був раптово викрадений інопланетянами. Він розповів, що вони забирають твою душу, аналізують її та весь час в дорозі спостерігають за тобою. Він сказав щось подібне.

Чесно кажучи, я вірю в інопланетян. Він дав відмінне пояснення, і ми повинні будемо йому вірити. Тому журналісти повинні зателефонувати йому, щоб він міг розповісти це краще. Але, в будь-якому випадку: він був викрадений інопланетянами.

Я не знаю, чи Гіль розповів Хорхе Сампаолі ту ж історію, чесно. Мабуть, вони поговорили потім. Але, знаючи Гіля, я думаю, тренер, мабуть, повірив йому. Що можна сказати? Це гідно каналу Діскавері або чогось в цьому роді».

 
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 0
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 11
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trollface
Все может быть
turist86
Аяуаска — галлюциногенный отвар из растений, произрастающих в джунглях Амазонки. Коренные индейцы верят, что лиана, из которой готовят напиток, была послана им богом-Солнце для общения с духами мертвых, откуда и произошло ее название — «лиана мертвых», «лиана духов» или «лиана призраков».