Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 червня 2020, 09:23
4168
8

Артем ФРАНКОВ: «Питання в силі Динамо, чи в слабкості Зорі?»

Спеціаліст висловився про перемогу киян над луганським клубом

| Оновлено 15 червня 2020, 09:23
4168
8
Артем ФРАНКОВ: «Питання в силі Динамо, чи в слабкості Зорі?»
Sport.ua. Артем Франков

Головний редактор тижневика «Футбол» Артем Франков поділився думкою про поєдинок 26-го туру УПЛ між «Зорею» та «Динамо» (1:3).

«До 60-ї хвилини в цьому матчі «Динамо» стояло на межі катастрофи. «Зоря» відкрила рахунок, а потім Юрченко потрапив в поперечину. І мені дуже цікаво, що було б, якби ...

І в цьому плані дуже передбачувана була потрійна заміна, яка переламала хід матчу. Змогло б «Динамо» перемогти, поступаючись 0:2? Це той випадок, коли не хочеться використовувати умовний спосіб, а тільки лише привітати «Динамо» із заслуженою перемогою, оскільки в другій половині другого тайму на полі була лише одна команда, яка грає в футбол. До речі, є питання і по непоказаній другій жовтій Чеберку за фол на Циганкові. Та й з вилученням Цвека питання, що там так довго розглядав VAR? Там очевидно була не просто червона картка, а півтори червоні картки. Цікаво, до речі, який термін дискваліфікації оберуть для Цвека?

Одним словом, «Динамо» вразило, а «Зоря» - дуже не вразила, і тут виникає питання, чи тільки в силі «Динамо» криється причина такого результату? Або в слабкості «Зорі»? Боюся наврочити, але, по-моєму, команда Михайличенка набрала хороший хід», - сказав Франков.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Весь вопрос в физической форме после карантина. Заря, выложилась на 100% в первом тайме, сил на второй тайм не хватило. Аналогичная ситуация была с Динамо против Шахтера.
temamx2727
Одним словом, «Динамо» вразило, а «Зоря» - дуже не вразила, і тут виникає питання, чи тільки в силі «Динамо» криється причина такого результату? Або в слабкості «Зорі»?
И при этом говорит, что до 60-ой минуты, Динамо было на гране катастрофы. И Леоненко говорит, что Динамо до 60-ой минуты вообще не было на поле.
Так про какую силу Динамо, или слабость зори он говорит? То, что хватило больше физики, и перекладины, удаления. И если бы все таки было 2-0, какой бы тогда был заголовок?
"Это сильная Зоря, или слабое Динамо?")))
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sahka1981
Источник: "Бригада ВАР ни на одной из камер не смогла обнаружить игру рукой Попова"
Один из ведущих "ТаТоТаке" Михаил Спиваковский в эфире нового выпуска рассказал о моменте с возможной игрой рукой Дениса Попова в матче с "Зарей".
Напомним, что ВАР не дал указания главному арбитру пересмотреть эпизод, а сам Николай Балакин не просвистел.
"У меня есть маленький инсайд со стороны судейского корпуса. Бригада ВАР, которая осматривала момент, ни на одной из двух десятков камер, как они сами говорят, не смогла однозначно обнаружить эту игру рукой", - сказал Спиваковский.
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DidOk
Десна отримає бронзу ?