Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 червня 2020, 23:36
1383
0

Руслан КОСТИШИН: «Проти Шахтаря вище голови не стрибнеш»

Головний тренер «Колоса» прокоментував поразку від «Шахтаря»

| Оновлено 14 червня 2020, 23:36
1383
0
Руслан КОСТИШИН: «Проти Шахтаря вище голови не стрибнеш»
ФК Колос Ковалівка. Руслан Костишин

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин в ефірі телеканалу Футбол 1 прокоментував поразку в матчі 26-го туру УПЛ від «Шахтаря» (0:1):

«Ми намагалися грати старанно. Важко грати проти такої команди. Як мені здається, ми виглядали гідно. Я задоволений ставленням гравців. Вони виконували те, про що ми домовлялися.

Але ми не можемо грати на зустрічних курсах з «Шахтарем». У швидкості та якості роботи з м'ячем між командами дуже велика різниця. Тому ми перекривали зони, страхували один одного. У першому таймі все вдавалося.

Пропущений гол? Треба дивитися, що там сталося, але команда не повинна зупинятися, якщо хтось впаде, і дивитися на суддю. У нас буде серйозна розмова.

З наших моментів зазначу вихід сам на сам Антюха, коли ще дощу не було. Ми обережно грали. Команда не в найкращих фізичних кондиціях. Поступалися в командній швидкості. Якщо в минулій грі якість поля на «Оболонь-Арені» нівелювала клас «Шахтаря», то зараз було поле якісне, і суперник швидко працював з м'ячем.

Гольова посуха? Думаю, за 3 гри повинні були хоча б гол забити. Ми створювали моменти, але не реалізували їх. Це клас футболістів, їх майстерність. Будемо працювати.

Ми вже потрапили в топ-шістку, і команда росте. Як би важко не було, намагаємося грати в свій футбол. Але вище голови не стрибнеш. Вважаю, гідно виглядаємо. Задоволений, що ми в шістці кращих. Але тут ми бачимо різницю між командами і розуміємо, як нам працювати на трансферному ринку».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.