Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1326
0

ТЕЙШЕЙРА: «Я незадоволений, як відіграв матч. Але голи згладили враження»

Хавбек допоміг «Олімпіку» перемогти

ТЕЙШЕЙРА: «Я незадоволений, як відіграв матч. Але голи згладили враження»
ФК Олімпік. Максим Тейшейра

23-річний французький півзахисник «Олімпіка» Максим Ду Коуту Тейшейра оформив дубль в матчі зі «Львовом» (2:0). Після перемоги він прокоментував свою гру.

«Приємно забити два голи. У моменті з першим взяттям воріт, дуже хорошу передачу мені зробив Микита Кравченко, а мені вдалося зайняти вигідну позицію в штрафному майданчику. Я багато працюю над цим на тренуваннях із нашими наставниками.

Мені подобається перекладати м'яч із однієї ноги на іншу і пробивати, як в моменті з першим голом. Буду відвертим: в цілому я не дуже задоволений тим, як я відіграв гру, але голи, безумовно, згладили враження. Другий гол вийшов красивим, думаю, на 7 з 10.

Забавно, що за мить до другого забитого гола мене могли поміняти. Навіть після цього не хотілося йти з поля, адже тобі завжди хочеться зробити більше ... Але це рішення тренера і йому видніше, як буде краще для команди.

Я пообіцяв нашому прес-аташе перед грою, що якщо в останніх поєдинках заб'ю 5 голів, то пофарбую волосся в рожевий або фіолетовий колір. Залишилося забити ще 3!», - сказав Тейшейра.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.