Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 червня 2020, 14:15
2368
0

Тренер Дніпра-1: «Після спарингу з Інгульцем є привід для аналізу»

Сергій Дірявка прокоментував контрольний поєдинок дніпрян проти петровського «Інгульця»

| Оновлено 14 червня 2020, 14:15
2368
0
Тренер Дніпра-1: «Після спарингу з Інгульцем є привід для аналізу»
СК Дніпро-1. Сергій Дірявка

Тренер СК «Дніпро-1» Сергій Дірявка підвів підсумки контрольного матчу проти петровського «Інгульця».

-Вийшов цікавий спаринг проти хорошої команди Першої ліги, що претендує на підвищення у класі.  Наш тренерський штаб ставив власні завдання на гру і до того, як хлопці поставилися до цієї зустрічі, ніяких претензій немає. Так, рахунок є, як факт, але ми розберемо гру і помилки. У нас власні завдання – ми з кожним матчем повинні покращувати якість  власної гри.

— Бартулович сказав, що він забив тому, що знає на цьому полі кожну купину. Можливо, враховуючі те, що у суперника багато колишніх дніпрян, треба було галявину трохи підрівняти?
— «Барт» тут стільки провів часу, що для нього точно на цьому полі немає ніяких секретів (сміється). Вважаю, що купина тут зіграла тільки за нього, але, звісно, все це іронія, оскільки він дійсно тут більше провів часу, ніж ті ж Єгор Ярмолюк або Ваня Литвиненко. Але всьому свій час. Проте, ми все одно відштовхуємося від своєї гри, щоб побачити, які моменти нам вдаються, а які – ні, а у першу чергу — це перехід з оборони в атаку. В будь-якому разі, спаринг був доречним для обох команд. Є привід для хорошого аналізу.

— У другому таймі в складі дніпрян було багато молоді. Як вони виглядали?
— Я би не став їх оцінювати по цій грі. Знову таки, це лише контрольна гра зі своїми певними завданнями. У нас є хороша молодь, я переконаний, що з часом вона теж буде грати. А головне для них завдання — це через такі матчі набиратися досвіду і згодом претендувати на потрапляння в основну заявку на матч, або і на місце у стартовому складі. Тому по сьогоднішній грі я би не став надавати оцінку нашим молодим футболістам.

— Перед матчем у Полтаві «Інгулець» підходить під стиль майбутнього суперника?
— Абсолютно нічого схожого немає, і  кожен суперник по своєму цікавий. Знову повторюся, на цю гру у нас були свої завдання, а головне для нас — це покращувати якість своєї гри.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.