Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
3132
7

Тренер Інгульця: «Чекайте нас в УПЛ, скоро прийдемо»

Сергій Лавриненко впевнений в успіху

Тренер Інгульця: «Чекайте нас в УПЛ, скоро прийдемо»
scdnipro1.com.ua

«Інгулець» в суботу провів контрольний матч проти «Дніпра-1» і здобув перемогу з рахунком 2:0. Наставник першолігової команди Сергій Лавриненко впевнений, що команда зможе вийти в УПЛ.

 

«Якщо брати весь матч загалом, то треба розуміти, що у першому таймі  склад «Дніпра-1» був більш наближений до традиційного стартового, як, до речі, і у нас. Тому до перерви нам було достатньо важко, і тут, у першу чергу, давалася взнаки різна фізична підготовка, оскільки дніпряни вже провели два матчі в УПЛ, а ми тільки чекаємо на рестарт чемпіонату у Першій лізі. Спортклубівці виглядали швидше і мобільніше, але нічого – наші хлопці витерпіли і впоралися із цим тиском. Я не можу сказати, що у першому таймі біля наших воріт було багато моментів, але перевага явна була на боці «Дніпра-1» — і територіальна, і з м’ячем робота на швидкості у них була на більш високому рівні».

«Щодо наших клубних справ, то у в Петровому зараз повний позитив. Усі радіють, що наш чемпіонат відновиться вже за тиждень. Ми довго на це чекали, хоча все і було затягнуто, але коли хлопці дізналися про остаточне рішення УАФ, то усі були на дуже емоційному піднесенні, тому що футболісти повинні грати у футбол! Ми усі почали дещо киснути у цьому тренувальному середовищі, тому сподіваємося, що до рестарту чемпіонату ніхто не захворіє і усі команди будуть живі-здорові.  Звичайно, чекаємо на цікаву боротьбу, адже зараз, мабуть, наша Перша ліга одна з кращих за увесь час, і коли між восьма командами різниця у кілька очок, то очікується дуже цікавий фініш у турнірі. Нехай переможе сильніший».

«У нас стимулювання на контрольні матчі ніякого немає, а  з клубом «Дніпро-1» вже давно склалися тісні теплі стосунки. Ми давно один одного знаємо, і завжди у нас хороші, яскраві матчі між собою проходять. Так і повинно бути: дружити за полем, а на полі хто сильніший, той і перемагає. Надіємося вже побачитись у наступному сезоні в УПЛ. Ми це говорили ще після кубкового матчу – чекайте нас у Прем’єр-лізі, ми скоро до вас туди прийдемо», - впевнений Лавриненко.

На цьому тижні клуби Першої ліги прийняли рішення дограти сезон.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників
Футбол | 03 травня 2024, 01:51 0
ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Астон Вілла сенсаційно програла Олімпіакосу перший півфінальний матч
Футбол | 02 травня 2024, 23:59 4
Астон Вілла сенсаційно програла Олімпіакосу перший півфінальний матч

У Лізі конференцій у гостей хет-трик зробив Аюб Ель-Каабі

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pro100ecspert
Буде смішно якщо вони не вийдуть в УПЛ з такими понтами
volf2020
Нікого більше нема тільки Інгулець А вас не забагато?
newport
Приходите, посмотрим на вас в игровом плане, а не на словах!
Ruslan
Як на мене то мене бадьорить цей настрій. Всі команди будуть заряжені. Інтрига зашкалює) Нехай дістануться путівки сильнішим!
DSH88
И будут играть в Днепре ... Народ валом валить будет на такое посмотреть. Аншлаг обеспечен. А ещё Минай выйдет во Львове играть будет, там ведь своих команд мало.
Roma Ukraine
нашо нам те село, краще хай виходить металіст чи чорноморець