Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 15 червня 2020, 01:08
436
0

Марвін Ветторі – Карл Роберсон. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний бій турніру UFC Fight Night

| Оновлено 15 червня 2020, 01:08
436
0
Марвін Ветторі – Карл Роберсон. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

Третій турнір без глядачів на арені «UFC APEX» у Лас-Вегасі (штат Невада, США) відбудеться найближчими вихідними. Вночі/вранці в неділю за центральноєвропейським часом там пройде UFC Fight Night 172 - турнір з набагато більш слабким кардом у порівнянні з попереднім івентом UFC 250.

У со-головному поєдинку зійдуться середньоваговики Ветторі і Роберсон. І тут також не обійшлося без зайвої ваги - Роберсон перевищив ліміт на цілих 4,5 фунта (2 кг) і буде покараний за це на 30% своєї зарплати. Цікаво, що цей поєдинок спочатку був запланований на 18 квітня, але через COVID-19 його перенесли на 13 травня, але за день до бою Роберсон вибув з карду через проблеми зі здоров'ям, викликаних згонкою ваги.

Після поразки Гловеру Тейшейрі Роберсон вирішив повернутися в середню вагу з напівважкої, і це пішло йому на користь. По поверненню в міддлвейт його рекорд становить 2-0 з перемогами роздільним рішенням над «сирим» Велінгтоном Турманом і здачею над непереможеним росіянином Романом Копиловим у Москві.

Ветторі буде мати намір продовжити свою переможну серію. Два роки тому він дав бій, але програв роздільним суддівським рішенням майбутньому чемпіону UFC у середній вазі Ісраелю Адесаньї. Після чого італієць виграв за очками у Сезара Феррейри і Ендрю Санчеса.

Прогноз на бій

Поєдинок, ймовірно, стане класичним протистоянням ударника проти грепплера і претендуватиме на звання «Бій вечора». При цьому обидва чоловіки сильно прогресували за час виступів в UFC. Кікбоксер Роберсон помітно виправив свою наземну гру і має в UFC дві перемоги сабмішном. Ветторі перетворився з примітивного грепплера з відносно потужним ударом на різнобічного бійця.

Роберсон, ймовірно, докладає багато зусиль, щоб вкластися в ліміт середньої ваги. Виснажуючи себе, він виявляється в невигідному становищі проти жахливо сильного Ветторі з міцним підборіддям, завжди готового боротися з суперниками на землі. Прогнозуємо, що Ветторі буде набирати бали в клінчі і на землі, щоб здобути переконливу перемогу на записках суддів.

Перемога Ветторі за очкам

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 12:51 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.