Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 червня 2020, 10:25
2431
1

Олександрія – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Помста «незручним» та фініш затяжного вояжу

| Оновлено 14 червня 2020, 10:25
2431
1
Олександрія – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Десна

Так крупно, як в минулі вихідні, в поточному сезоні «Олександрія» ще не програвала – що вже казати, колективу Володимира Шарана дісталося від київського «Динамо» пристойно. Але і далі легше не буде – за домашні 0:3 від «Десни» на старті чемпіонату й досі не помстилися, адже і в Чернігові «Олександрія» також поступилася, причому знову ж всуху – 0:2.

На настільки, як прийнято говорити, незручного суперника «жовто-чорні» вийдуть без двох дискваліфікованих: Євген Банада з «Динамо» встиг заробити жовту картку, яка виявилася для нього восьмою в сезоні, вже до середини першого тайму, а Каспарс Дубра отримав два «гірчичники» за порушення на Назарії Русині, на початку другого тайму залишивши команду в меншості.

«Десна» в минулому турі також поступилася, в результативному матчі поборовшись з «гірниками». Взагалі, в десяти останніх поєдинках чернігівська команда втрачала очки тільки з «Шахтарем» та «Динамо», тому можна говорити про відносно тверду ходу «Десни». До Дениса Фаворова та Олександра Філіппова, які справно забивають, в протистоянні з донеччанами додався і Пилип Будківський, який записав дебютний гол за нову команду. Можливо, що знайдена заміна Дмитру Хльобасу, який втратив колишню спритність? Тоді ударне тріо колективу Олександра Рябоконя за іменами героїв можна було б назвати страхітливою абревіатурою «ФФФ».

В паузі між турами «Олександрія» встигла провести черговий спаринг, вже не в перший раз зігравши з ФК «Черкащина». Аутсайдер Першої ліги отримав від експериментального складу претендента на Лігу Чемпіонів два «сухих» м'ячі. Відзначилися, що цікаво, нині нечасто граючі... екс-футболісти «Десни» Денис Безбородько та Богдан Мишенко.

А ось в ворота самої «Десни» у «Олександрії» півтора роки тому забивав Андрій Запорожан, котрий не так давно через травму планував завершити кар'єру. Однак, на днях ветеран клубу заявив про бажання ще пограти: «Контракт з «Олександрією» у мене закінчився, і на цю тему поки не було розмови. Знову ж таки, не хочу загадувати, спочатку потрібно відновитися. Але якщо мій досвід буде корисний «Олександрії», із задоволенням продовжу грати в цій команді, яка стала для мене по-справжньому своєю».

Виїзд в Олександрію буде для «Десни» останнім, четвертим гостьовим, в серії. Далі на команду чекають п'ять (!) поспіль домашніх поєдинків: у Чернігів по черзі приїде кожен із суперників по «секстету», так що при успішному фініші затяжного вояжу з прямим конкурентом є можливість підправити турнірне становище і повернути надії на Лігу Чемпіонів.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Паньків, Мірошниченко, Пашаєв, Бухал, Вантух, Гречишкін, Третьяков, Лучкевич, Ковалець, Гордієнко, Безбородько,.

«Десна»: Паст, Д. Фаворов, Гітченко, Імереков, Тамм, Мостовий, Огиря, Домбровський, Калитвинцев, Філіппов, Будківський.

14 червня, неділя

«Олександрія» — «Десна»
Олександрія. КСК «Ніка». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ — ДЕСНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Євген Арановський (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.