Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 12 червня 2020, 15:42
833
0

Хоффенхайм – Лейпциг. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Нагельсманн повертається в рідне село

| Оновлено 12 червня 2020, 15:42
833
0
Хоффенхайм – Лейпциг. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Liga-Zwei

12-го червня в Зінсхаймі в рамках 31-го туру німецької Бундесліги відбудеться матч між «Хоффенхаймом» і «Лейпцигом». Головний тренер «биків» Юліан Нагельсманн вперше зіграє на арені «Хоффенхайма» не в якості головного тренера команди, яку він очолював з 2016-го по 2019-й рік. Також родзинки матчу додає той факт, що Нагельсманн є найкращим тренером в історії «Хоффенхайма», маючи показник у 44% перемог. Напередодні поєдинку з «Лейпцигом» нідерландський коуч Альфред Шройдер за обопільною згодою сторін розірвав контракт з клубом. Шройдер пропрацював головним тренером «Хоффенхайма» з літа 2019-го, якраз з моменту, коли Нагельсман пішов до «Лейпцигу». На поєдинок з «биками» команду виведе на поле 41-річний Марсель Рапп, який був помічником Шройдера і якому доручили керувати «Хоффенхаймом» до кінця поточного сезону.

Це буде восьмий матч між цими суперниками. На даний момент «Лейпциг» переміг три рази, «Хоффенхайм» - два, і ще два поєдинки завершилися внічию. Але за голами найкраща статистика у «Хоффенхайма», який за цим показником веде 15:12. Ще б пак, «сільські» громили «биків» з рахунками 5:2 і 4:0. Взагалі ж, потрібно відзначити, матчі між «Хоффенхаймом» і «Лейпцигом» є дуже результативними. За традицією забивається не менше трьох м'ячів, тільки раз опоненти розписали мирову 1:1. Зазвичай обидві команди забивають голи один одному, але було виключення у вигляді рахунку 4:0 в 2017-му році. В цих протистояннях Лейпциг перемагав з такими рахунками (2:1, 2:1 і 3:1), а «Хоффенхайм» виявлявся сильнішим з розгромним рахунками (4:0 і 5:2). Також матчі завершувалися мировими 2:2 і 1:1.

Тімо Вернер є найкращим бомбардиром цього протистояння з 7 голами. Двічі форвард «Лейпцига» забив «Хоффенхайму» в першому колі, коли «бики» перемогли з рахунком 3:1. Після карантину «Хоффенхайм» в п'яти матчах набрав 8 очок, а Лейпциг - 9. Суперниками обох команд були «Кельн», «Майнц» «Герта» і «Падерборн». До слова, «Герту» і «Падерборн» ні ті, ні інші обіграти не змогли. «Хоффенхайм» програв «Герті» (0:3), зіграв внічию з «Падерборном» (1:1), обіграв «Кельн» (3:1), переміг «Майнц» (1:0) і розписав мирову з «Фортуною» (2:2). «Лейпциг» зіграв внічию з «Фрайбургом» (1:1), розгромив «Майнц» (5:0), зіграв внічию з «Гертою» (2:2), виявився сильнішим за «Кельн» (4:2) і розписав мирову з «Падерборном» (1:1).

«Лейпциг» бореться за друге місце, перебуваючи на третій позиції, маючи в активі 59 очок і відстаючи від «Боруссії» Дортмунд, яка йде другою, на 4 пункти. «Хоффенхайм» з 43 балами в активі розташувався на 7-му рядку і веде боротьбу за шосту позицію, де знаходиться зараз «Вольфсбург». У матчі з «Лейпцигом» за «Хоффенхайм» не зіграє Хюбнер, який в минулому матчі з «Фортуною» отримав червону картку. За «Лейпциг» не гратиме Упамекано, який був вилучений у поєдинку з «Падерборном». Також за «биків» не зможе зіграти Поульсен, який відновлюється від пошкодження, а також під питанням участь у поєдинку Забітцера, Конате і Ампаду. За «Хоффенхайм» не факт, що зіграють, Бруун Ларсен і Адамян.

На думку букмекерів, фаворитом матчу є «Лейпциг» з коефіцієнтом на перемогу 1,44. Перемога «Хоффенхайма» оцінюється в 6,30. На нічию дають 5,50.

Дмитро КОТКОВ

Орієнтовні склади:

«Хоффенхайм»: Бауманн - Нордтвейт, Бічакчич, Кадержабек - Пош, Цубер, Самассеку - Руді, Баумгартнер - Сков, Крамаріч.

«РБ Лейпциг»: Гулачі - Мукіеле, Клостерманн, Хальстенберг, Анхеліньо - Тайлер Адамс, Дані Ольмо, Кампль, Нкунку - Форсберг, Вернер.

12 червня, п'ятниця

«Хоффенхайм» – «Лейпциг»
Зінсхайм. Стадіон «PreZero Arena». 21:30
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 2:3
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Матвій і його команда. Що треба знати про збірну України, що вийшла на Євро
Футбол | 28 березня 2024, 13:58 4
Матвій і його команда. Що треба знати про збірну України, що вийшла на Євро

Блогер Sport.ua Cергій Тищенко розповідає про збірну України U-19

Джерело: легіонер Шахтаря хоче покинути клуб через вибухи в Києві
Футбол | 28 березня 2024, 13:56 19
Джерело: легіонер Шахтаря хоче покинути клуб через вибухи в Києві

Кевін Келсі займається питанням працевлаштування в MLS

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.