Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 07 листопада 2020, 07:18
5139
1

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «У Москві в наш автобус полетіла пляшка від пива»

Колишній воротар збірної України згадав про рівень істерії, який супроводжував матч

| Оновлено 07 листопада 2020, 07:18
5139
1
Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «У Москві в наш автобус полетіла пляшка від пива»
Спорт-Експрес

Екс-воротар збірної України Олександр Шовковський згадав, як російська сторона приймала збірну України під час легендарного матчу в 1999 році (1:1).

«Фінал групового турніру чекав на нас в Москві. Перед заключним туром розклад був таким: Україна - 19 очок, Росія - 18 очок, Франція - 18 очок. Росіяни провалили початок кваліфікації, але після того, як на посту головного тренера Анатолія Бишовця змінив Олег Романцев, вони різко набрали хід і надолужили згаяне (шість перемог поспіль після трьох поразок на старті).

У день нашої особистої зустрічі з Росією французи приймали Ісландію, у якої, до слова, було 15 очок. Кожна з трьох команд в теорії могла зайняти і перше, і друге, і третє місце. В принципі, все було в наших руках, але гра складалася таким чином, що ми були раді й нічиїй, яка виводила нас до плей-оф. У Москві нас поселили в готелі при українському консульстві - сховали подалі від людських очей. Правильно зробили, тому що, коли наша команда під'їжджала до стадіону, в автобус полетіла... пляшка від пива. Добре, що вона була відкрита - тільки завдяки цьому «снаряд» не влучив в скло, а опустився трохи нижче.

Ось вам і плоди тієї істерики, яку підняли в ЗМІ. Вся ця політична пропаганда, яка була не тільки неприємною, але і, вибачте, гидкою, можливо і зіграла злий жарт зі збірною Росії. Адже той же Олександр Філімонов провів дуже хороший матч, але в останній момент...», - розповів Шовковський.

Читайте також: Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «У Словенії я все робив правильно»

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил