Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 13 червня 2020, 17:25
1215
0

Ювентус - Мілан. Прогноз і анонс на матч Кубка Італії

Футбольний сезон в Італії відновиться півфіналами кубка країни

| Оновлено 13 червня 2020, 17:25
1215
0
Ювентус - Мілан. Прогноз і анонс на матч Кубка Італії
twitter.com/JuventusTV

Фанати Кальчо нарешті дочекалися: в п'ятницю, 12 травня футбольний сезон в Італії відновиться. На Апеннінському півострові вирішили спочатку дограти кубок країни, а потім вже відновлювати Серію А.

У п'ятницю «Ювентус» в матчі-відповіді півфіналу вдома прийматиме «Мілан». Перший матч на «Сан-Сіро» ще до карантину завершився внічию 1:1. Було це настільки давно, що розглядати той матч в контексті оцінки шансів і форми команд в майбутньому матчі немає ніякого сенсу.

Так чи інакше, результативна нічия на виїзді тільки зміцнює «Ювентус» в статусі фаворита цієї дуелі. Як і той факт, що «Ювентус» підходить до матчу практично без кадрових втрат.

Після відновлення тренувань підопічним Мауріціо Саррі вдалося уникнути травм - винятком став лише Гонсало Ігуаїн, який після паузи повернувся не в найкращій формі і з зайвою вагою. Крім нього, з «Міланом» не зможе зіграти тільки центральний захисник Меріх Демірал, який порвав хрестоподібні зв'язки коліна ще задовго до карантину.

А ось у «Мілана» кадрові втрати є, при чому дуже серйозні. Стефано Піолі не зможе розраховувати на лідера команди Златана Ібрагімовіча, центральних захисників Симона К’яера і Лео Дуарте, а також на хавбека Раді Круніча.

Букмекери по праву вважають «Ювентус» фаворитом матчу-відповіді. Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,6, на «Мілан» - 6,1. Імовірність нічиї - 4,44.

Нагадаємо, додаткового часу при дограванні Кубка Італії нинішнього сезону не буде: якщо команди не зможуть визначити фіналіста в основний час, то відразу перейдуть до серії післяматчевих пенальті.

12 червня, п'ятниця

«Ювентус» — «Мілан»
Турін. «Ювентус Стедіум». Початок - 0 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Матч ТБ. Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.