Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 12 червня 2020, 02:22
22743
12

Шева – інвалід, пеналь не забив. Мочанов розповів веселу історію

Автогонщик повідав, що сталося після перемоги України над Англією в 2009 році

| Оновлено 12 червня 2020, 02:22
22743
12
Шева – інвалід, пеналь не забив. Мочанов розповів веселу історію
УАФ. Андрій Шевченко

Український автогонщик Олексій Мочанов розповів веселу історію, учасником якої став Андрій Шевченко, нинішній головний тренер збірної України. Вона трапилася після перемоги України над Англією (1:0), в матчі, який відбувся в Дніпрі в жовтні 2009 року.

«Шева тоді не забив пенальті, а Назаренко здалеку добре ляпнув. З літака вже дзвонить мені Шевченко і каже, що вилітаємо, по прильоту – відразу валимо в Арену. Свято, всі справи, вони тоді вийшли на греків, яким потім програли в Донецьку. Каже: «Давай приїжджай». Я швиденько зібрався. Поки я приїхав в Арену, у відерце для льоду вже залили «Кристал» шампанського і 21-річний Чівас.

Рідкісне пійло. І ця штучка ходить по колу. Я сьорбнув ковток. А вже всім навколо весело. І Мілі, і Вороні. Шева каже: поїхали тихесенько в Маріо, перекусимо, тому що тут вже реально кіпіш.

А він в сорочечці, в жилетці і кепці. Ми вийшли. Перейшли дорогу, махнув рукою, зупинилася Дачіа Логан блакитна. А там проїхати до світлофора на Льва Толстого, а потім 3 світлофора нагору до Університету. Кажу: «в Маріо». Мені назвали ціну 50 грн. На ті часи дорого, реально.

Шева сідає ззаду, а я спереду. Не встиг зачинити двері, а таксист запитує: «Футбол дивився?». Відповідаю, що так. Гаразд би, що завгодно, але він націлено каже: «Шева – інвалід, пеналь не забив, якби не Назар – хана. Як так можна?» Потім про Пазік починає говорить. Я повертаюся, а Андрюха кепку вниз опустив. І це було смішно.

А вставити текст в слова цього таксиста поганого не виходить – він все ліпить. Я йому вже показую, що стій. А він продовжує. Ці 3 світлофори проговорив. І пару раз дуже нехорошими словами назвав. Ну, емоції, уболівальник і переживав ще. Уся розмова була не про гру, не про перспективи, а ось про незабитий пенальті.

Під'їжджаємо. Андрюха виходить з машини, стукає у вікно, таксист, напевно, міг припустити все, що завгодно. Він нещодавно дивився телік, там Шевченко не забив пенальті. Я заплатив за проїзд і спеціально обійшов спереду, щоб він не поїхав, щоб подивитися.

Опускає він вікно, а очі у нього більше, ніж голова. Шева каже: «Ну ладно я косий, ладно я кульгавий, ладно я кривий, ладно, я інвалід, але чого це я пі**рас?». Таксист перетворився на рибу-сонце, яку через дупу надули велосипедним насосом. Він і слова не сказав.

Миколайович, все-таки, цар. Я взяв цей телефон на магніті зверху (шашечку) і сунув йому в вікно. І кажу: «Братан, ти, напевно, краще їдь додому. Тому що там зараз Міля і Ворона трохи відзначили. Якщо ти ще почнеш про них щось розповідати. Я реально не хочу, щоб ти сів за вбивство».

Відеоогляд: Україна – Англія – ​​1:0 (Дніпро, 2009 рік, відбір до ЧС-2010)

Оцініть матеріал
(133)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Букмекери назвали ще одного несподіваного претендента на трансфер Довбика
Футбол | 23 квітня 2024, 03:55 0
Букмекери назвали ще одного несподіваного претендента на трансфер Довбика

Найбільш вірогідним наступним клубом у букмекерських контор є Челсі, далі – Арсенал...

Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів
Футбол | 23 квітня 2024, 13:45 31
Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів

Український воротар влітку може перейти в іншу команду

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Поручик Ржевский
Настало время ох...тельных историй...
Bolshoi
Меньше надо было бухать, может греков смогли бы пройти, позорники.
Andy_P
Да , отличный отбор, прекрасный матч, масса положительных эмоций... И нудные унылые греки, Кучериди и облом...
Andrii_MKh
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
gvs58
''Герой'' решил пропиариться , на ТВ уже не приглашают... на радио также. А давай про Шеву что-то спи**жу. Авось пройдет! Клоун! Теперь возьмут в банду зелёных... ХЕРрой!
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dedpixto
я сегодня где-то зацепил глазом анонс этого интервью (это ведь только кусочек, теперь его будут два месяца публиковать), который начинался словами "Легендарный украинский автогонщик Мочанов..." и я сразу вспомнил старый анекдот: "Вы знаете,что это могила неизвестного солдата Рабиновича?" - "А почему неизвестного, если известно, что он Рабинович?" - "Неизвестно, был ли он солдатом". Вот так и с "легендарным гонщиком" - что за легенда? кто её слышал? от кого? известно про Мочанова наверняка, что он абсолютный ватник, а всё остальное в его биографии вызывает большие сомнения.
Andriy Bilozir
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил