Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 11 червня 2020, 11:28
30800
6

Здійснилося! Джошуа і Ф'юрі домовилися провести два бої

Відомий промоутер Едді Хірн прогнозує, що перша зустріч відбудеться влітку 2021 року

| Оновлено 11 червня 2020, 11:28
30800
6
Здійснилося! Джошуа і Ф'юрі домовилися провести два бої
Skysports.com. Ентоні Джошуа і Тайсон Ф'юрі

Керівник Matchroom Boxing Едді Хірн повідомив, що його клієнт, чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО), досяг домовленості щодо двох боїв проти володаря поясу WBC Тайсона Ф'юрі (30- 0-1, 21 KO).

За словами промоутера, переговори про уніфікацію титулів вже в процесі, на даний момент опрацьовуються початкові умови для майбутніх поєдинків.

«Ми досягли великих успіхів в переговорах, але нам ще багато чого доведеться вирішити. Зараз ми аналізуємо можливі місця і дати проведення.

Також не потрібно забувати, що у нас є обов'язковий претендент, Ділліан Вайт, з яким потрібно провести захист до бою з Ф'юрі.

На даний момент можна стверджувати, що Джошуа і Ф'юрі попередньо погодилися з фінансовими умовами. Це головна позитивна новина.

Що стосується термінів, то перший поєдинок може відбутися наступного літа. Це буде 2021 рік.

Поки ми не підписали контракти, тому що ще є над чим працювати. Найважча частина будь-якої угоди - це фінансовий елемент», - сказав Хірн.

Нагадаємо, до можливої ​​уніфікації титулів на Джошуа ще чекає зустріч з Кубратом Пулєвим і переможцем бою Олександр Усик - Дерек Чісора. Ф'юрі очікує третього бою з Деонтеєм Вайлдером.

Читайте також: Тайсон Ф'ЮРІ: «Я найвеличніший боєць, який коли-небудь існував»

Оцініть матеріал
(169)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Diego Armando
Таки здійснилося, весь карантин тільки і чекали!!!
vizuals
Джошуа - це не Уайлдер. При приблизно рівній по силі плюхи, Джошуа ще і непогано думає у ринзі, змінює тактику коли треба. Єдине - підборіддя в нього звісно не найкраще. Коротше, цей бій краще дивитися, ніж прогнозувати
Бокс и Политика
Думаю Фьюри одолеет в этом противостоянии.
andre_lui
Думаю, что Кличко реваншируется кулаками Джошуа. Что то, а братья поддержат Джошуа во всех смыслах. Фьюри уже не такой айсберг, многое становиться видимым. А Джошуа сейчас как Володя после боя 1-го с Питером. Вроде и выиграл, но вопросов много. Фьюри слишком много камней разбросал, скоро придет время собирать. Еще есть бой с Уайлдером....
Tanok1975
У Джошуа слабенько з выносливостью и психикой. Фьюри залезет тому в мозг за год так что Джашуа ляжет до середины боя. Ну и конечно, лаки панч никто не отменял. Переиграть(перебоксировать) Фьюри у АJ шансов нет.
Orko PS4Gaming
Ось і кінець кар’єрі AJ’я, 2 гарантованих програші нокаутом, якщо дійсно цей бій відбудеться, бо мені здається якщо AJ втратить пояси Тайсону не потрібний будуть ці бої ( звісно тільки якщо в контракті не стоїть пункт про те що вони повинні відбутися не зважаючи на те чи вони будуть володіти поясами). Зважаючи на те як провів AJ свої останні 2 поєдинки, мені здається що він втратить свої пояси в одному з наступних 2 поєдинках.