Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1966
4

УАФ попросила МОЗ допустити на стадіони вболівальників і журналістів

Андрій Павелко вважає, що це важливо для українського футболу

УАФ попросила МОЗ допустити на стадіони вболівальників і журналістів
УАФ

Президент УАФ Андрій Павелко звернувся в МОЗ з проханням допустити на футбольні матчі в Україні уболівальників і журналістів. У зв'язку з карантином, введеним через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19, всі матчі в Україні проходять без присутності уболівальників.

«Після відновлення змагань, як і обіцяв, Українська асоціація футболу робить все можливе, щоб повернути на трибуни вболівальників і журналістів. Досвід деяких країн Європи показує, що в регіонах, де пом’якшені карантинні обмеження, це можливо. На даному етапі мова йде про формат заповнення стадіонів не більше ніж на 10-25%. Але й така перспектива стане ще однією важливою перемогою. Хоча, сумний приклад “Карпат” нагадує, що пандемія ще не зупинена. Тому варто бути дуже обережними та прислухатися до рекомендацій МОЗ.

УАФ надіслала пропозицію щодо пом’якшення карантину на стадіонах Міністру охорони здоров’я та головному санітарному лікарю України. Дуже вдячний Максиму Степанову і Віктору Ляшку за те, що спільно нам вже вдалося відновити чемпіонат УПЛ і Кубок України. Тепер головне завдання — створити безпечну можливість, з чітким дотриманням медичного протоколу, журналістам працювати на матчах, а вболівальникам підтримувати улюблені команди. Це надзвичайно важливо і для ЗМІ, і для фанатів, і для клубів, і для всього українського футболу.

Всім міцного здоров’я і відродження повноцінного футбольного життя!», — написав Павелко в Facebook.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
psv970
Думают только как свои карманы набить
UKRAINE FAN
Ну и правильно если разрешили церкви посещать где все стоят битком, трутся друг об друга и кресты целуют. То чем стадионы хуже где плотность людей будет минимальной?
wladimir_skidan
Да пусть через мест через пять сидят болельщики. Всё одно лучше чем без зрителей. И не надо говорить о толчее. В общественном транспорте и в магазинах контакт все равно больше бывает.