Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 червня 2020, 14:28
2714
2

Динамо готується до матчу з Зорею

Київська команда проводить тренування вранці, коли ще немає спеки

| Оновлено 09 червня 2020, 14:28
2714
2
Динамо готується до матчу з Зорею
ФК Динамо Київ

Після дня відпочинку та відновлення після матчу з «Олександрією» на «Олімпійському», у якому київське «Динамо» розгромило суперника з рахунком 5:1, «біло-сині» розпочали підготовку до наступного календарного матчу.

У 26-му турі динамівці зустрінуться з «Зорею», яка наразі займає другий рядок у турнірній таблиці, маючи однакову кількість очок з «Динамо». Зустріч матиме важливе турнірне значення для обох команд у боротьбі за друге місце. Гра відбудеться в Запоріжжі найближчої суботи.

До майбутнього матчу команда Олексія Михайличенка готується у звичному режимі. Найближчими днями команда буде проводити по одному тренуванню на день, збираючись на клубній базі в Кончі-Заспі вранці, коли температура ще не зависока. Хоча у Київ прийшло справжнє літо, і навіть у ранкові години стовпчики термометрів наближаються до позначки в +30°С, а вдень перевищують її.

У цьому сезоні «Динамо» і «Зоря» зустрічалися вже двічі. 1-го вересня на «Славутич-Арені» була зафіксована нічия 2:2, а 8-го грудня на «Олімпійському» перемогу здобули гості — 2:1 на користь «Зорі».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил