Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 червня 2020, 13:11
1854
6

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «Динамо займе друге місце з відривом у шість очок»

Відомий футбольний менеджер зробив цікавий прогноз

| Оновлено 08 червня 2020, 13:11
1854
6
В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «Динамо займе друге місце з відривом у шість очок»
Sport.ua. В'ячеслав Заховайло

Відомий футбольний менеджер і експерт В'ячеслав Заховайло поділився враженнями від матчу 25-го туру чемпіонату України між київським «Динамо» і «Олександрією» (5:1).

«Після поразки від «Шахтаря» на гравців «Динамо» дуже тиснули. Хлопці молодці, впоралися. Особисто я залишився задоволений, перш за все, результатом. Помилки є завжди, треба вміти робити висновки вчасно.

Наступний матч з «Зорею». Я припускаю, що «Динамо» посяде друге місце з відривом у шість очок. Є різниця в рівні майстерності. Сьогоднішні і вчорашні матчі туру показали цю різницю. «Зоря» показує симпатичний футбол, але не більше того. «Динамо» досвідченіше. І «Динамо» буде мотивовано на цей матч», - написав Заховайло.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей-
Не кажи гоп..)
Владимир Копяк
Как этого не хочеться, но Игорьку придется раскошелится в таких играх играх как с Зарей и Десной, сейчас уже не проходят звонки от ГМС в бытность его президентом ФФУ. Судьи не будут делать результат на поле без финансового вливания перед игрой. Они тоже хотят иметь гарантии, что даже если их дисквалифицируют, у них буде приличная денежная прокладка. Вот мы и посмотрим, как будут выкручиваться арбитры, что для них будет приоритетно - приказ председателя судейского комитета или наличное бабло от притендента на 2-е место в чемпионате?
ktesibiy
Не знаю точных цифр по бюджету, но судя по составу в Динамо он в несколько раз выше чем в его потенциальных конкурентов за 2 место, так что обойти даже на 6 очков ближайшего конкурента за второе место в реалиях нынешнего украинского футбола (а это еще кстати нужно сделать) для Динамо это однозначный провал.
mayakovskiy1
)) уровень ДК все видели с ШД. ШД разгромил ДК на их поле, в день Города и в пол ноги. Зорьке успехов.
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил