Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 червня 2020, 00:32
4840
5

Володимир ШАРАН: «Рішення арбітра були правильними»

Наставник «Олександрії» прокоментував поразку від київського «Динамо» (1:5)

| Оновлено 08 червня 2020, 00:32
4840
5
Володимир ШАРАН: «Рішення арбітра були правильними»
ФК Динамо Київ. Володимир Шаран

Післяматчева прес-конференція за участю головного тренера «Олександрії» Володимира Шарана після поразки від київського «Динамо» (1:5) в поєдинку 25-го туру УПЛ.

- Звичайно, ми сподівалися на інший результат. Їхали до Києва, щоб показати, в першу чергу, хорошу гру, а також досягти позитивного результату. Але, на превеликий жаль, лише після того, як пропустили два м’ячі з одинадцятиметрових, хлопці почали виконувати те, чого ми вимагали від них. Грали дійсно непогано, могли навіть зрівняти рахунок ще в першому таймі.

Другий тайм також розпочали непогано, пресингували суперника вже на чужій половині поля, але вилучення зіграло свою роль. Тому й такий рахунок – удесятьох команда не впоралася зі свіжішими гравцями, що вийшли на заміну у «Динамо».

Цей результат для нас, звичайно, негативний, але були моменти, які нам допоможуть наступної неділі в матчі з «Десною». Тому ми подякували хлопцям за сьогоднішню гру й готуємося до наступного поєдинку.

- Сьогодні було три пенальті, багато порушень, вилучення. У чому причина такої кількості фолів, адже гра не була грубою?
- Так, справді, я взагалі грубості не побачив сьогодні, причому з боку обох команд. Так трактував події на полі арбітр Віталій Романов, і, на мою думку, його рішення були правильними – не давав футболістам переходити на грубощі. Була жорстка гра, але не груба… А порушення – це індивідуальні помилки гравців, які десь не встигали, десь хтось хитріший був у штрафному майданчику. Що й призвело до трьох пенальті. Щодо вилучення, то Каспарс – досвідчений гравець, але припустився помилки. Що вже тут поробиш – це футбол, буває.

- Цей поєдинок був для вашої команди, напевно, показовим, небагато таких поєдинків у нашому чемпіонаті. Які висновки зробите для себе в плані побудови оборони й, зокрема, співпраці захисту з центром півзахисту? Адже склалося враження, що з цієї зони було багато ударів по ваших воротах…
- Дійсно, центральні захисники зіграли сьогодні не найкращу свою гру. Це було помітно. Тому, звичайно, якісь зміни в матчі з «Десною» обов’язково будуть. Щодо опорної зони в мене особливих претензій немає. Хіба що після того, як ми залишилися вдесятьох, дійсно, з центральної зони завдавалися удари, зокрема, Буяльський забив. Але після рахунку 3:1 я вирішив, що гравців, які відпрацювали – тих же Ковальця, Сітала, Гречишкіна, – опустити нижче, тому ця зона й вийшла провальною. Хоча два м’ячі «Динамо» забило з правого флангу, тому, повторюся, заміни краще спрацювали у киян, але на той час ми вже залишилося вдесятьох.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kovalenkobrevno
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ossa8860
Какого чёрта понадобилось валить Цитаишвили? Не такой уж опасный был момент. С этого пенальти и началось.
zzg77
Какие правильными??? За что пенальти в ворота Динамо? За то что Ситало давил на Кадири, а потом сам завалился?
bsdmk13
Когда вы уже повыз...те!