Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 10 червня 2020, 10:59
40440
30

Відомий український коментатор розповів, чому йому не подобається Шевченко

Вадим Скічко також виступає проти натуралізації у збірній

| Оновлено 10 червня 2020, 10:59
40440
30
Відомий український коментатор розповів, чому йому не подобається Шевченко
з архіву Вадима Скічка

Спортивний журналіст і коментатор Вадим Скічко розповів, чому у нього немає бажання коментувати матчі за участю збірної України.

- У тебе немає наміру або амбіцій коментувати матчі національної команди?
- Взагалі ні. Саме збірної взагалі немає.

- Чому так? Можливо, на Євро?
- Треба ще, щоб Євро взагалі відбулося. Амбіцій коментувати збірну України немає. Я люблю дивитися матчі збірних, але коментувати нашу збірну ніколи не було такого бажання. Матч Франція - Німеччина охоче прокоментував би.

- Чому?
- Амбіцій немає. Але сказати, що якби мені запропонували, а я відмовився, теж не зможу. Я дивлюся всі матчі збірної України, але не скажу, щоб я за неї вболівав. Це тема для ще одного інтерв'ю.

- А що сталося?
- Мені не подобаються дві речі: головний тренер і натуралізація. Головний тренер 3-4 роки сидів в Лондоні. Взагалі я за те, щоб люди кайфували від життя. Головне, щоб потім не постало питання, а де ж гроші взяти? Давайте поїдемо до темних людей, у них ніколи не було футболу, зараз прийдемо і налагодимо. Мені не сподобалося, як Шевченка призначили головним тренером. Збірна провалилася на Євро, всіх звільнили, Заварова викинули, а він залишився. По-людськи так не роблять. Не розумію людей, які на брехні прийшли.

- Але результат він дав?
- Для мене результат - не головне. Саме в цій ситуації. Вони дають результат, але якою ціною. Є умовна збірна Азербайджану з футзалу, в якій майже всі бразильці натуралізовані. Уявіть, що вони дають результат. Мені було б нецікаво на таке ходити.

Читайте також: СКІЧКО: «Степаненко там взагалі схопився за інший бік обличчя»

Джерело Sportarena
Оцініть матеріал
(315)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pytlak1990
А мені не подобається Скічко! Як можна говорити про не дивиться збірну через натуралізація, зате матчі Франція - Німеччина, де натуралізованих дуже багато. Слова ні про що)))
UKRAINE FAN
Что за бред он несет?
StrikeX
Хіба українець може не вболівати за свою Збірну?
CrimeanMax
Клоуняка
rus
а еще говорят на футболах идиоты работают😆
leejohn
слабого ума типок
turist86
"Я дивлюся всі матчі збірної України, але не скажу, щоб я за неї вболівав".
"Я люблю дивитися матчі збірних, але коментувати нашу збірну ніколи не було такого бажання".
Два висновки - не патріот і не професіонал.
Олександр 'Омелянович
Ідіот!
dd dent
Если бы Лёва не дал результат то конечно какахи бы тут летели только так. Натурализация то такое дело, в общем то она должна быть в интересах сборной, да и никто ж игрока не заставляет потом вызывать.
То что было при Фоме мы не узнаем уже, но судя по результатам жутким на евро, отцепленному Гусеву, и нежеланию комментировать у игроков все что было, чувствуется что ничего хорошего там не было конечно. Шеву назначили в лучших совковых традициях, пока ещё старый руководитель сидит, а новый уже на его место и все знают об этом, ничего нового
mmuk
Не погоджуюсь. Але кожен може мати свою точку зору
Sunrise
Ну по поводу сборной Азербайджана - у меня аналогичное отношение. Но у нас пока нет такой критической массы натурализованных. Сейчас - 2 человека, я считаю что 3 - это потолок которого желательно и не достигать.
Сейчас не болеть за сборную из-за натурализованных - выглядит надуманно.
Микола Гуцуляк
А хто це? Шевченко знає весь світ. А це?
chackk
Реальний брєд від скічко..Зовсім бразильці мені не заважають ,а наш суто український рівень пасти задніх...Тим більшє .що практично в кожній європейській команді це практикують ,навіть чемпіони світу іспанці з костой і нічого ,німці ,французи ,італійці суперфутброльні держави ,а теж натуралізують ,якщо буде потрібно і буде підходячий матеріал ,навіть не сумніваюсь..скічко як з минулого і занудний..нехай за білорусів -лузерів вболіває ,..Він що хоче ,щоб на нас так дивилися ,як на них?
Богдан Борисюк
Та хлопчину просто жаба душить))
romanchik.8412
и добавьте ,что он Усика на бой тоже бы вызвал...
Maxim_kravets
Наибольшая заслуга Шевченка в сборной это приглашения Тассоти и Мальдеры. Без них эта сборная была бы не сильнее сборной Фоменко, имхо.
Temik Mansik
мл9, какой д9тел... х..ню городит, бред
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
mist76
Если отбросить эмоции от результатов команды и игры и вспомнить то время... Первая мысль после назначения Шевченко, что он забашлял Павел и компании, чтобы стать главным! Затем результаты заставили забыть подобные мысли. Ситуация двоякая и не однозначная. Я против натурализации, потому что в ЧУодна команда итак имеющуя при существо, получает его ещё больше. В сборной оба бразильца не играют ключевые роли, по этому за эту сборную я болею. Называть журналиста всякими бранными словами считаю не правильно. Всем добра и удачи)