Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 червня 2020, 01:15
14387
3

Агент Реброва: «Ми можемо розглянути пропозицію Динамо»

Шандор Варга висловився про можливе повернення тренера в київський клуб

| Оновлено 09 червня 2020, 01:15
14387
3
Агент Реброва: «Ми можемо розглянути пропозицію Динамо»
fradi.hu. Сергій Ребров

Шандор Варга, агент головного тренера угорського «Ференцвароша» Сергія Реброва прокоментував інформацію про те, що Ребров є одним з основних кандидатів на пост головного тренера київського «Динамо».

«Дійсно, крім київського «Динамо» претендентами на Сергія Реброва називаються ще кілька клубів, в тому числі з Англії, Саудівської Аравії, Китаю. Уже кілька разів виходив на зв'язок президент «Фенербахче». У Туреччині добре його пам'ятають, він там грав, вони стежать за тренерськими успіхами Реброва.

У Сергія Реброва діючий контракт з «Ференцварошем» ще на три роки. Він щасливий в Будапешті, поруч з ним його сім'я, і клуб теж задоволений його роботою. В Угорщині перемогли коронавірус, відновився футбол, на стадіони приходять вболівальники.

Зараз Сергій Станіславович бореться з командою за черговий чемпіонський титул. У минулому сезоні через 15 років він повернув команду в єврокубки. Вона була за крок від виходу з групи в Лізі Європи. «Ференцварош» двічі гідно зіграв з «Еспаньолом», обігравав в Москві ЦСКА.

Сергій почувається в цій команді добре і залишати її не збирається. Втім, в тренерській кар'єрі ніколи не можна далеко на майбутнє загадувати. І нам приємно, що до його послуг є інтерес.

Пропозиція від «Динамо»? Її не було, але ми ввічливі люди і можемо її розглянути, як і будь-яку іншу пропозицію. Що стосується «Динамо», то ні я, ні Сергій не втрачаємо зв'язок з його рідним клубом, ми підтримуємо стосунки з сім'єю Суркісів. У лютому я був в Києві на матчі «Динамо», ми спілкувалися, бачилися з Леонідом Буряком», - зазначив Варга.

Після 26 турів «Ференцварош» очолює турнірну таблицю чемпіонату Угорщини, маючи в активі 60 очок і випереджаючи «МОЛ Фехервар» на дев'ять балів.

Джерело Metaratings
Оцініть матеріал
(112)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 7
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Буде великий наступ росії, ЗСУ поки не готові»
Війна | 28 березня 2024, 20:11 15
Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Буде великий наступ росії, ЗСУ поки не готові»

Президент сподівається на військову допомогу США

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Валерій Сніжко
Повернення Реброва не надасть аніякої користі, а лише затопить остаточно Динамо. Якщо вже так назріла заміна тренера, то треба насправді НОВОГО, а не минуле у образі Сьоміна чи Реброва. У Реброва гарно у Мад'ярії, то нехай йому й щастить, успіхів йому там, може він із Ференцварошем щось і на Європі виграє, успіхів йому! Або у Туреччині чи ще де там його чекають? Динамо ж треба свої лінію вести, а не стрибати з одної табуретки на іншу й ще гіршу..
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил