Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 05 червня 2020, 14:53
788
0

Сергій СТОРОЖЕНКО: «Наша позиція проста: потрібно виходити і грати»

Співзасновник «Металіста 1925» сподівається, що сезон буде продовжений

| Оновлено 05 червня 2020, 14:53
788
0
Сергій СТОРОЖЕНКО: «Наша позиція проста: потрібно виходити і грати»
ФК Металіст 1925. Сергій Стороженко

У п'ятницю, 5-го червня, клуби Першої та Другої ліги України повинні прийняти остаточне рішення щодо майбутнього поточного сезону на Раді ліг ПФЛ. Своєю думкою щодо ситуації поділився співзасновник «Металіста 1925» Сергій Стороженко.

«Наша позиція не змінюється. Ми виступаємо за догравання чемпіонату відповідно до регламенту. Ми аналізуємо ситуацію і запропонували три варіанти продовження чемпіонату.

Якщо ми подивимося в статут футбольного клубу, то побачимо, що основною метою існування команди є змагальна діяльність. Якщо ми не граємо — не виконуємо свої зобов'язання перед уболівальниками, журналістами, органами влади тощо. Ми просто зупинили свою діяльність.

Позиція наша проста: потрібно виходити і грати. Через три дні на четвертий? Будемо грати. Через два дні на третій? Будемо грати, тому що гра — номер один. Рішення від 22-го травня має бути скасоване, тому що воно прийняте з порушенням процедури.

Що стосується протоколу, я хочу сказати, що з завтрашнього дня в релігійних храмах дозволено знаходиться одній людині на півтора квадратні метри, а в футболі встановлено правило — одна людина на 10 метрів в роздягальні. При цьому всі ліги сидять і мовчать. А чому не сказати, що 10 відсотків від загальної місткості стадіону можна заповнювати уболівальниками?», — вважає Стороженко.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.