Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 червня 2020, 02:14
7326
2

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Мене в Ман Сіті підписували 58 гравцем для оренди»

Українець розповів про конкуренцію в команді

| Оновлено 05 червня 2020, 02:14
7326
2
Олександр ЗІНЧЕНКО: «Мене в Ман Сіті підписували 58 гравцем для оренди»
Skysports.com

Гравець збірної України і «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко під час спілкування з Артемом Мілевським розповів про конкуренцію в складі команди Хосепа Гвардіоли.

«Тут дуже багато матчів, грати однією обоймою неможливо, є ротація. Люди багато хто не розуміє, фани, хто критикує, вони не розуміють, як складно тут перебувати. З одного боку, це кайф - ти в одній з найкращих команд світу. Але в іншому сенсі це складно, перш за все психологічно. Тут тренування - просто вбивство. Люди борються. Потрапити до заявки - це вже перемога».

«Були випадки, коли Ріяд Марез погано тренувався і не потрапляв до заявки, хоча його купили за 60 мільйонів. Три дня погано тренувався - і випав з заявки, хоча віддали 60 лимонів за нього».

«Показати невдоволення - дружині вдома показуй. Потрібно терпіти і чекати. Якщо ти дійсно вважаєш, що гідний грати, то потрібно терпіти. Мене підписували в «Сіті» 58 гравцем для оренди. Ти розумієш, скільки тут хлопців хочуть грати», - розповів Зінченко.

До зупинки сезону в Англії Зінченко провів 16 матчів.

Джерело Міля
Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вірт розповів, кого наразі вважає основним воротарем збірної України
Футбол | 18 березня 2024, 19:42 2
Вірт розповів, кого наразі вважає основним воротарем збірної України

Колишній голкіпер «Шахтаря» віддає перевагу Андрію Луніну

Вернидуб пояснив, чому мало грає новачок Кривбаса з Минаю
Футбол | 19 березня 2024, 11:48 0
Вернидуб пояснив, чому мало грає новачок Кривбаса з Минаю

Тренер криворізської команди – про Твердохліба

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DARK SIDE
Вот в чем отличие наших команд от лучших команд в мире, там настоящая военная подготовка можно сказать на тренировках. На МанСити подписан в ютубе и тренировки у них там такие, что на поле куча всяких преград и препятствий и игроки бегут, перепрыгивают, им там где то посреди препятствия делают навес и они бьют головой и разворачиваются, оббегают зигзагами препятствия и перепрыгивают кучу преград и им делают прострел и они должны гол забить. Вообщем такие тренировки, что голова кружится. А потом смотрю наши тренировки Динамо на ютубе и игроки вяло бегут и пасуют друг другу мячик. А как слышал про тренировки у Лобанвского, что игроки не выдерживали аж такие тренировки были адские и команда после таких тренировок побеждала лучшие команды мира. Нужно такие тренировки устраивать, как военные в фильмах про морских котиков, что бежит по грязи, ползет под проволокой перепрыгивает, через преграды, в дождь в адских условиях. Чтобы побеждать лучших, нужно тренироваться больше лучших и лучше лучших!!!