Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 02 червня 2020, 16:09
3417
5

Костюк виграла турнір в Ірпені

У фіналі Марта обіграла Маріанну Закарлюк

| Оновлено 02 червня 2020, 16:09
3417
5
Костюк виграла турнір в Ірпені
ФТУ. Марта Костюк

2 червня в Ірпені відбувся фінал жіночого турніру під егідою Федерації тенісу України під назвою UTF Ladies Invitational.

У поєдинку за титул Марта Костюк (№141 WTA) в двох сетах обіграла Маріанну Закарлюк (№688 WTA).

UTF Ladies Invitational. фінал
Марта Костюк - Маріанна Закарлюк - 6:3, 6:4

Відзначимо, що Марта Костюк виграла всі п'ять матчів на турнірі.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kollekciy
Цікаво де всі тенісні експерти подівалися, ніхто ні про кого не пише, неначе якщо не грає Елінка, то й обговорувати нічого. Мені наприклад Вікторія Петренко сподобалась, я вважаю вона заслуговує мінімум на четверту сотню рейтингу. Дятлова також не погано грала, якщо б вона грала з початку далеко не факт що Закарлюк потрапила б у фінал.
kollekciy
Вітаю Марту з перемогою. Сьогодні в Марти знову зовсім не йшло введення мяча в гру, але в самій грі Марта як на мене стала триматися краще ніж до перерви. Цікаво чому за всі 5 ігор Марта не використала, типовий для неї удар на виліт з другої подачі суперниці. Як щоб в Марти сьогодні хоч трохи йшла подача рахунок був би більш схожий на реальну силу суперниць сьогоднішнього фіналу. .
Mazyr2412
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kollekciy
Ну гру Марти ми мали можливість бачити і раніше. А на цьому турнірі в нас випала можливість побачити гру наших зовсім не відомих у світовому тенісі тенісисток. І мене приємно здивувала майстерність їхньої гри, вони грають значно краще ніж по моєму уявленню повинні грати тенісистки другої тисячі рейтингу. Навіть Маша, яка всим програла, вона намагалася грати в хороший теніс, тільки (як Марта при Бричеку) дуже часто попадає винерси в аут. Якщо порівняти 4 гри Марти тут, та її ігри з тенісистками кінця другої, початку третьої сотні, по змістовності моментів вони будуть зовсім схожі.