Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 02 червня 2020, 16:23
293
0

Черкаські Мавпи відновили тренування

Черкаський клуб став першим в Суперлізі, хто почав роботу

| Оновлено 02 червня 2020, 16:23
293
0
Черкаські Мавпи відновили тренування
БК Черкаські Мавпи

«Черкаські Мавпи» вийшли з карантину. Зважаючи на послаблення в Україні карантинних обмежень, клуб отримав змогу розпочати літню підготовку. У тренувальному таборі перебуває 16 гравців. Майже усі вони - вихованці баскетбольної школи клубу.

У складі лише шість гравців, котрі минулого сезону виступали за команду в Суперліги - це Микита Воєвода, Микита Руслов, Іван Ткаченко, Дмитро Скапінцев, Олег Бондаренко та Ігор Сергеєв. Решта – гравці дублюючого складу. Є у таборі і перспективні вихованці, а це гравці 2004 та 2005 років народження. 

«Ми зібрали 16 молодих гравців. Якщо подивитися на їх прізвища, можна відразу зрозуміти, під які завдання це зроблено. Більшість із них – це вихованці нашого клубу, які мають тренуватися та прогресувати для свого розвитку, як гравці. Для когось з них це своєрідні оглядини у основній команді, у нас є кілька хлопців 2004 та 2005 років народження, які мають перспективу. Хлопці пропустили через карантин березень, квітень і травень, далі йдуть уже літні місяці, і якщо їх зібрати у серпні, це уже буде пів року. Очевидно, що для них пропустити такий відрізок – це фактично втратити дорогоцінний час свого розвитку. Я говорю зараз про хлопців, які є кандидатами у юнацькі збірні України і у яких є хороша перспектива заграти згодом у основній команді клубу.

Плануємо працювати переважно на подвір’ї, а це парки, стадіони, пляж. Якщо погода не буде нам цього дозволяти робити, як сьогодні, то будемо ховатися у манежі», - сказав Максим Міхельсон, головний тренер БК Черкаські Мавпи.

Тренувальний табір триватиме місяць. Після його завершення у молодих гравців буде час дещо перепочити перед стартом передсезонної роботи, а вже з серпня підготовка до нового сезону має продовжитись.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.