Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 червня 2020, 13:20
1593
0

МЕТРЕВЕЛІ: «Димінському треба було доплатити, щоб позбутися Карпат»

Спеціаліст – про зміну власника львівського клубу

| Оновлено 01 червня 2020, 13:20
1593
0
МЕТРЕВЕЛІ: «Димінському треба було доплатити, щоб позбутися Карпат»
Футбол 1/2/3. Михайло Метревелі

Експерт програми «Великий футбол» Михайло Метревелі поділився думкою про зміну власника львівського клубу. Новим власником «Карпат» став Олег Смалійчук.

«Причин таких хитрощів може бути багато. По-перше, пристрасне бажання Олега Смалійчука врятувати клуб. Він бачить якісь методи, як це зробити. Але я розумію, що ці другі 50%, це все одно, що купити клуб з серйозною медичною проблемою, яка є нижче пояса. Вирішити це питання буде неможливо. Це не вдалося ані Козловському, ані Герезі і так далі. З іншого боку, я розумію людину, яка купує такий ризикований проєкт. Потрібно ставити завдання - мінімум увійти в першу п'ятірку, а то і в трійку команд УПЛ.

Смалійчук купив 50% акцій клубу. За які гроші, за якими домовленостями - це знають тільки Олег та Димінський. Якщо він заплатив грошей більше, ніж 1 євро, то він явно переплатив. Тут, скоріше, Димінському треба доплатити, щоб позбутися клубу і не стати батьком банкрутства цієї команди, в яку він вклав душу, серце і великі гроші. Тому, для Димінського це дуже вигідний хід, тому що він не робить банкрутом клуб. Якби були потенційні покупці сильніше, ніж Олег, тоді б він продав клуб їм.

Ми не знаємо, на яких умовах він придбав клуб. За 1 євро можна придбати клуб, у якого є певні боргові зобов'язання. Якщо там боргів на 100-200 тисяч, то ти за один євро купуєш два мільйони боргів. Ця ситуація вигідна для Димінського, який не хоче і не може фінансувати команду, маючи цю проблему з партнером. Жоден міжнародний інвестор не вкладеться в проблемний актив. Олег - сміливий і чесний чоловік. Він не буде грати договірняки та цирк з коронавірусом теж не влаштує. У Смалійчука немає репутації «рішали». Він прямий і відвертий, часом навіть занадто», - сказав Метревелі.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.