Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 червня 2020, 14:24
6863
48

Тарас СТЕПАНЕНКО: «Я вистрибнув і отримав по обличчю. Фол був точно, 100%»

Півзахисник «Шахтаря» розповів про епізод з незарахованим голом киян

| Оновлено 01 червня 2020, 14:24
6863
48
Тарас СТЕПАНЕНКО: «Я вистрибнув і отримав по обличчю. Фол був точно, 100%»
ФК Шахтар Донецьк. Тарас Степаненко

У неділю, 31 травня, відбувся заключний матч 24-го туру чемпіонату України, в якому донецький «Шахтар» переграв київське «Динамо» (3:1). Після гри півзахисник донецького клубу Тарас Степаненко прокоментував гру, згадавши епізод з незарахованим голом киян:

«Важко було грати після довгої паузи. Ми почали гру вальяжно. Але коли пропустили, пішла інша гра, ми стали діяти швидко і агресивно, і в другому таймі переграли суперника.

«Динамо» почало матч агресивно, для них дуже важлива була перемога, тому що йде боротьба за друге місце між трьома командами-претендентами. Вони хотіли забити швидкий гол, і це у них вийшло. Ми втратили нитки гри, допускали технічний брак і пропустили м'яч.

Часто буває, що довго прокидаємося на початку матчу. Пропустили і відігралися, почали створювати моменти. Звичайно, треба включатися з перших хвилин. Так і налаштовувалися. Але незрозуміло, що відбувалося перших 25 хвилин. Двомісячна пауза була, нелегко увійти в гру. Треба вкотитися в сезон.

Епізод з Поповим? Я вистрибнув і отримав по обличчю. Потім подивилися VAR і зафіксували порушення. Це був фол, точно. На такій висоті неможливо, щоб я сам підліз під руку! Я подивлюся ще повтор, але це фол, 100 відсотків!

Я поважаю Михайличенка, знаю його дуже давно. Він говорив з суддею. Але я ніколи не симулюю. У нас із Михайличенком був діалог. Коли перегляне повтор, він зрозуміє, що там був фол», – сказав Тарас в ефірі ТК Футбол 1.

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 48
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zhyr
Добре хоч вижив, бо це рідкість після таких ударів.
Ненавиджу такі моменти в футболі. Здорові, треновані лосі, падають від малого дотику. Навіть не знаю, в якому виді спорту ще таке є. Колись з поламаними кістками грали, а зараз балерини якісь. Відмінити всі жовті і червоні, нехай рубаються на полі.
Dfs2262ar
Вы бы лучше с Суркиса выбивали бы финансирование команды, а не слушать чушь о динамовских сердцах
Dfs2262ar
Ох и смешно читать комментарии киевлян! Такое ощущение, что даже если бы Попов с размаху ногой врезал бы по лицу Стёпе,- то вы бы тоже ничего не увидели бы
lviv-999
Щей говорить що ніколи не симулює-Тут нема слів як таке брехло земля носить (((!!!.
lviv-999
Є ще рік і Шеві треба шукати цій гнилі заміну.Опорник класний,але гнила людина яка розвалить колектив.Симулянт хренов.Доречі голова Арбітрів Англійської ПЛ признав його наглу симуляцію.!!!
mayjumanji
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
rugby1970
"Какая отвратительная рожа!" - из классики кино...
dd dent
Тарас СТЕПАНЕНКО: «Я выпрыгнул и получил в ебл , я пиз***н, 1ОО %»
fifadinamo
Если бы у Степаненко был хобот...(тааакой обхват руками в судоргах, тьфу), это шахтерский стиль привитый Луческу и Срной, кстати не зря в шахте Срна околачивается, уже хлебушек отработал.
Ни в коем случае не ору что это повлияло на результат, как говорил Лобановский он на табло, но достал этот "вечно битый киевлянами суровый клуб попрошаек". Ну нормально ж шахта играет, шо ж они вечно выпрашивают карточки, пенальки, а рожи при этом бабы позавидуют
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DKTheBest2
Ну якщо Степаненко " выпрыгнул и получил по лицу", то тоді це точно 100%. Тільки не фол, а симуляція. Сам Тарасик все і підтвердив.
---------------------
Динамо на два тайми просто не вистачає. Шахтар на класі переграв. Може, якби Монзуль не намудрила з відміною голу, то Динамо би і добилося результату, але маємо те, що маємо.
Solova63
скажу как харьковчанин, которому абсолютно пох как на ДК, так и на ШД... Шлепок был, но был он по челюсти СЛЕВА, а "потерпевший" почему-то схватился за ПРАВУЮ бровь и потом рухнул на газон, как подкошенный!
Это то, что я увидел, а там выясняйте дальше сами, без меня ))
Djoni1983
Шахтёр показал кто чем занимался на карантине,Динамо по ходу бухало 2 месяца,не игры,ничего вообще! Михайличенко дорозвалит команду до конца сезона...А циганкова надо продавать хоть кому-то,пока за него хоть что-то дают. 5-ое место это место Динамо в этом году,потому как в Лиге Европы будет стыдно всем болельщикам.
denzellezned
Я не за ДК, і не за ШД, динамо взагалі зараз дерьмо клуб без гри та без тренера, але вважаю що гол мав бути зарахований. Тому що фол якщо і був, то всеодно ніяк не впливав на епізод, а слова Степаненко «я стрибнув і отримав по обличу» це взагалі якійсь бред... Куди ти стрибнув, що ти мелеш? Ти йшов і дивився де м‘яч, а Попов заципив твою бороду рукою «так навмисно, зацепив» але такіх епізодів можна найти мільйон в кожному кутовому... Динамо програло всеодно по ділу;)
Капитан Врунгель
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JulikoB
Ну как можно быть таким тупым чтобы так врать, ведь была видеофиксация, причем с разных сторон?
Ossa8860
По реакции киргиза на месте фола должна была быль лужа крови и его холодный труп. Баба купилась и это повлияло на счёт.
Злобный Енот
Выжменязнате, начал Степаноид повторять
Michael Savchyn
бреше, нічого там не було.
сцикло якесь, а не футболіст.
все ж таки футбол контактна гра