Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 червня 2020, 01:51
5330
14

Позиція Карпат: клуб не буде оскаржувати технічну поразку

Якщо УПЛ прийме таке рішення

| Оновлено 03 червня 2020, 01:51
5330
14
Позиція Карпат: клуб не буде оскаржувати технічну поразку
fckarpaty.com

У суботу стало відомо, що у ряду гравців «Карпат» діагностували коронавірус, тому матч УПЛ проти «Маріуполя», який повинен був відбутися 31-го травня, поки скасований.

На офіційному сайті клуб виклав звернення, в якому підкреслив, що не оскаржуватиме рішення УПЛ, якщо Ліга вирішить не переносити гру, а зарахує «Карпатам» технічну поразку.

«Наш клуб опинився у ситуації, коли на перше місце виходять не очки та результат, а здоров’я футболістів і працівників. На жаль, всесвітня зараза не оминула стороною наше місто, що потерпає від коронавірусної інфекції, та наш клуб. Напередодні матчу проти ФК «Маріуполь» ми отримали невтішні результати від медиків, які проводили необхідні процедури. У нас біда, і ми не бажаємо нікому опинитися в нашій ситуації.

Однак, «Карпати» не дозволять нікому маніпулювати результатами тестування та виголошувати принизливі гіпотези. «Карпати», як самобутній клуб з історією, традиціями, стилем та уболівальниками стоїть вище за тих, хто спекулює на наших проблемах та має намір розжитися лайками та репостами, вигадуючи найрізноманітніші версії щодо, буцімто, нашого бажання зірвати чемпіонат. Для нас здоров’я наших працівників і наших футболістів є дорожчим за очки. Тому ми офіційно заявляємо, що у разі, якщо УПЛ та УАФ ухвалять рішення зарахувати «Карпатам» технічну поразку через не проведений матч проти ФК «Маріуполь», ми жодним чином таку позицію оскаржувати не будемо.

Керівництво УПЛ чудово знає, скільки роботи було виконано ФК «Карпати» для того, аби отримати дозвіл на організацію недільного матчу. Протягом останніх днів працівниками клубу було проведено безліч зустрічей та надіслано чимало листів.

Збереження місця в елітному дивізіоні – пріоритетне завдання для ФК «Карпати». Але лише у тому випадку, коли гравці та тренери здобудуть необхідний результат на футбольному полі. Ми готові грати, битися і доводити право зберегти місце в УПЛ виключно в рамках чесної гри», - сказано в заяві клубу.

«Карпати» на момент рестарту сезону займають останнє місце в УПЛ.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 151
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ярослав Скориков
Чесно? Вы в это верите? Карпаты как команда в коме, и тут подвернулся "корона вирус", за пол дня до игры типа заболели. Бля, да это все полный бред. Команда не готова и не тянет даже на 1 лигу, это все понимают, поэтому и решили использовать вирус. Убили такой бренд.....
dudigo78
думаю Карпати не повинні грати решту матчів до тих пір поки в них є заражені, а в кожному матчі повинна бути зарахована технічна поразка. Це чесно і справедливо. Чемпіонат має бути закінчено, Карпатам в принципі і так це б нічого не дало, шансів у них на порятунок було десь в районі 0%. Нехай Смалійчук покаже які в нього яйця (як він любить про це говорити) в першій лізі
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
wicker
Розшифровую - нам всe ПОХ... ми йдeмо у першу лігу. дурня, тому навіть у аматорах Беня ХРЕН віддасть інші 50 відсотків. або бабло, або ПОХОРОНИТЬ, як Кривбас та Дніпро........
keegan
Значит дело не в заболеваемости...
turist86
"Протягом останніх днів працівниками клубу було проведено безліч зустрічей"...
Можливо, вірус проник у клуб саме після цих зустрічей. Дистанції дотримувались? Треба зробити тест і учасникам зустрічей, щоб запобігти подальшому поширенню вірусу
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ktesibiy
Если в команде действительно вспышка то наказывать ее не правильно, потому было бы не плохо в первую очередь провести независимое тестирование заразившихся игроков, если вирус подтверждается то тогда принимать решения, и если Карпаты смогут изолировать всех заразившихся, и вернуться в к играм хотя бы дней через 10-12 (в технологиях определения короны я не силен, но вроде бы у заразившихся можно обнаружить корону и во время инкубационного периода, если же нет, то ждать стандартные 14 дней)., то в том числе рассмотреть вариант переноса тех 2-3 матчей на август (с учетом того, что вторая шестерка по сути на еврокубки не претендует, то как по мне окончание сезона второй шестеркой не так критично) если же Карпатам понадобится много времени то вариантов решения проблемы лично я не вижу, переносить 5-6 матчей уже банально не куда, и другие команды страдать из-за Карпат тоже не должны.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил