Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
716
0

Дар'я ЛОПАТЕЦЬКА: «У Києві працюю з новим тренером»

Українська тенісистка - про виступ на змаганнях в Ірпені

Дар'я ЛОПАТЕЦЬКА: «У Києві працюю з новим тренером»
ФТУ. Дар'я Лопатецька

Українська тенісистка Дар’я Лопатецька (№379 WTA) розповіла про повернення на корт в рамках турніру UTF Ladies Invitational.

«Звичайно, трохи хвилююче. Всі, я думаю, переживають. Але я дуже вдячна за таку можливість, що ми можемо зіграти матчі, особливо з такими класними гравцями. Ми всі один одного знаємо, тут така дружня атмосфера і всі, я думаю, дуже раді повернутися на корт.

Що стосується карантину, то тут дві сторони медалі. Два місяці під час паузи в сезоні я зовсім не грала і це пішло в плюс для мого коліна, я виконала велику відновну роботу.

До початку турніру я потренувалася 2 дні і потім приїхала сюди, де тренуюся з новим тренером. У нас дуже хороший тандем, ми дуже добре один одного розуміємо. Рада, що вдалося тут трохи потренуватися, тут є всі умови.

Чи залишаюся я в Києві після турніру? Будемо дивитися за станом, чи будуть ще якісь змагання. Можливо, повернуся до Харкова, попрацюю з тренерами там. Теж сумую за ними, не було можливості зустрітися. Було важко, за всіма сумую, але зараз випала гарна нагода пограти», - сказала Лопатецька.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.