Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 травня 2020, 01:16
1507
0

Олександрія розгромила клуб Першої ліги. Шаран задоволений репетицією

Клуб УПЛ виграв товариський матч у «Черкащини» з рахунком 5:0

| Оновлено 28 травня 2020, 01:16
1507
0
Олександрія розгромила клуб Першої ліги. Шаран задоволений репетицією
ФК Олександрія

В рамках підготовки до матчів чемпіонату «Олександрія» провела другу товариську зустріч, на цей раз – проти футбольного клубу «Черкащина» (Черкаси). Олександрійці майже не випускали суперника з власного штрафного, а футболісти «Черкащини» створили лише кілька напівмоментів.

Перший гол олександрійці забили на 34-й хвилині. Відзначився Дмитро Гречишкін дальнім ударом низом з-за меж штрафного. Вже через 3 хвилини Кирило Ковалець подвоїв рахунок. На 65-й хвилині Максим Задерака потужним ударом під поперечину зробив рахунок 3:0. На 80-й хвилині, після розіграшу стандарту, Олександр Мельник пробив впритул головою в ближній від голкіпера кут (4:0). Остаточну крапку в цьому протистоянні поставив Денис Безбородько на 83-й хвилині, після передачі Протасова (5:0).

Після матчу головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран: розповів: «Провели останній спаринг напередодні рестарту чемпіонату. Тому цей матч був, можна сказати, головною репетицією. Для будь-якої команди краще проводити спаринги, ніж тренуватися. Наша команда – не виняток. Матч показав проблеми, які поки є у команди. Ми розуміємо, що «Черкащина», при всій повазі до суперника, це не «Зоря». Звичайно, проти луганчан ми будемо діяти трохи інакше.

Найголовніше для тренерського штабу – визначитися зі складом. Добре, що сьогоднішній поєдинок закінчився без травм. Дуже обережно треба грати в таких поєдинках, тому що, як правило, напередодні важливих матчів гравці отримують травми. Футболісти відпрацювали з бажанням. Я вдячний хлопцям за гру, а супернику – за те, що відгукнулися на нашу пропозицію».

Товариський матч

26 травня. Олександрія

«Олександрія» – «Черкащина» (Черкаси) – 5:0

Голи: Гречишкін, 34, Ковалець, 37, Задерака, 65, Мельник, 80, Безбородько, 82.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.