Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 26 травня 2020, 19:30
3002
11

Ігор ЦИГАНИК: «Грати шістку в Першій лізі – це порушення регламенту»

Український спортивний журналіст прокоментував скандальну ситуацію

| Оновлено 26 травня 2020, 19:30
3002
11
Ігор ЦИГАНИК: «Грати шістку в Першій лізі – це порушення регламенту»
FH. Ігор Циганик

Український спортивний журналіст Ігор Циганик прокоментував скандальну ситуацію, пов'язану з можливим дограванням Першої ліги в іншому форматі, ніж передбачено регламентом:

«За моєю інформацією, «Минай», «Волинь» і «Рух» хочуть дограти Першу лігу, але лише у повному обсязі. Щоби команди вийшли і, згідно з календарем, згідно з графіком змагань, дограли всі матчі. Тоді не буде ніяких питань. Після буде підйом і виліт за результатами чемпіонату.

Ті команди, які не хочуть грати, можуть сказати: «ми знімаємося з чемпіонату», чи просто дві неявки і зняття клубу. Половину чемпіонату вже зіграли, тому далі за відсутності таких команд інші отримають просто +3 очки і все.

Я вважаю, що такий варіант найправильніший, і потім не буде ніяких розмов. Я взагалі здивований опитуванням ПФЛ, яке каже, що бере до уваги голоси команд, які пройшли атестацію. А інші команди у нас не існують?

«Рух», «Волинь» і «Минай» будуть догравати чемпіонат, якщо УАФ скаже догравати. Команди мають вийти на поле і виконати регламент, який наразі чинний. Є графік, є календар, і він має бути виконаний. Грати шістку – це порушення регламенту. І якщо когось це не влаштує, то можуть розпочатися суди, які ті клуби виграють, бо є регламент».

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

ЛУНІН: «Не міг бігати 5 хвилин, як партнери, не кажучи вже про 120 хвилин»
Футбол | 18 квітня 2024, 02:30 1
ЛУНІН: «Не міг бігати 5 хвилин, як партнери, не кажучи вже про 120 хвилин»

Андрій прокоментував перемогу над «Манчестер Сіті» у чвертьфіналі ЛЧ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
hantolik58
Очередная глупость от Цыганыка. На Совете Лиг только 6 клубов проголосовали за возобновление чемпионата в классическом стиле.. Ровно 6 команд и среди них нет Миная и Волыни.
Андрей Парнюк
Игорь, что вы несете? Как раз Волынь, Минай и не захотели придерживаться регламента и доигрывать, а просто на халяву влезть в УПЛ. Странно такие вещи писать
Shchebet
Всё по теме - или доигрывать или не доигрывать!
А остальное - незаконные договорняки, которые в любой судебной инстанции (кроме украинской) будут признаны не легитимными...
А то начали гундосить: Поворознюк хочет, Волынь не хочет....
Istm
я не розумію, чому не можна дограти чемпіонат в першій лізі в повному обсязі, якщо дограватиметься в УПЛ. Там всього на 2 тури більше.
FOX DESIGNE
Кар'єра за Минай Закарпаття
https://shre.su/B28E
Владимир Копяк
Я и раньше очень сильно сомневался в умственных способностях Игорька, но почему он настойчиво называет третьей командой Минай, а не Ингулец? Или поленился Регламент почитать? Я уже начинаю сомневаться в его показушную борьбу за справедливость в украинском футболе... Игорек, цена вопроса? А в остальном, как ни странно, он прав на все 100% - нельзя Регламент менять по ходу пьесы, или доигрывать до конца и всеми командами, или прекращать из-за форс мажора соревнования, третьего не дано... Но в связи с тем, что в УАФ и ПФЛ сидят далекие от футбола и законов случайные люди с липовыми дипломами, мы имеем то, что имеем....
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил