Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 26 травня 2020, 13:59
1878
0

Олексій ЛЕНЬ: «В НБА переважно всі починають зі мною бійку»

Український центровий розповів про бійки в матчах

| Оновлено 26 травня 2020, 13:59
1878
0
Олексій ЛЕНЬ: «В НБА переважно всі починають зі мною бійку»
Twitter. Олексій Лень

Український центровий «Сакраменто» Олексій Лень під час прямого ефіру на сторінці Ukrainebasket розповів про часті бійки в НБА, а також про адаптацію в новій команді.

«У «Сакраменто» було легко влитися, адже у них вже був злагоджений колектив, яким вони грали два роки. Моя роль взагалі не змінилася, а Фокс завжди віддасть передачу, Хілд хоч і кидає дофіга, все одно іноді скине. Команда у нас не егоїстична. Єдине, що для мене змінилося - це те, що в «Сакраменто» мені не дозволяють кидати триочкові. Але я міг міняти гру «Сакраменто» в захисті і це допомогло команді виграти 12 з 15 останніх ігор - і це найголовніше.

Мені хотілося б залишитися в «Сакраменто», мені там все сподобалося. Але поки рано говорити, схоже на те, що сезон буде відновлюватися і треба до цього готуватися.

Я зазвичай граю в свою гру, і в основному всі починають зі мною бійку. Ми з України завжди за себе постоїмо. Я ніколи не починаю першим і завжди вмію за себе постояти. Волтон (тренер «Сакраменто») абсолютно не був проти цього, не варто забувати, що він зі старого баскетболу, грав з Кобі Браянтом на початку 2000-х, коли баскетбол був набагато жорсткішим. Думаю, такі моменти піднімають бойовий дух команди. У перші роки у мене були бійки і з одним з близнюків Морріс і була бійка з Ченнінгом Фраєм. Зараз баскетбол змінився і вже став не такий фізичний. Зараз більше бий-біжи-кидай», - сказав Лень.

Раніше повідомлялося, що Олексій Лень влітку може перебратися в «Нью-Орлеан».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.