Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 26 травня 2020, 19:40
4625
1

Боруссія Д - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Помре чи відродиться чемпіонська інтрига?

| Оновлено 26 травня 2020, 19:40
4625
1
Боруссія Д - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Твіттер Боруссії Д

Найсмачніше блюдо 28 туру чемпіонату Німеччини - «німецьке класико»: дортмундська «Боруссія» проти «Баварії». Матчі цих команд хороші і принципові при будь-якому розкладі, при будь-якому соусі. А в даному випадку - тим більше, адже зустрінуться перша і друга команди Бундесліги станом на тут і зараз. І навряд чи відсутність глядачів і інші незручності посткарантинного футболу здатні вбити в цій грі інтригу і видовище.

Після 27-го туру «Баварія», яка йде на першому місці, має в своєму активі 61 очко, у «Дортмунда», що розташувався на другій позиції, на чотири бали менше. Не потрібно бути семи п'ядей у ​​чолі, щоб розуміти, що даний матч - за шість очок. У разі перемоги мюнхенці не тільки збільшать відрив, але і перетворять чемпіонську гонку на формальність. Але от якщо все-таки виграють «жовто-чорні», розрив між командами скоротиться до одного балу, і інтрига в боротьбі за Срібну Салатницю буде вкрай закрученою.

До очного протистояння суперники підходять в хорошій формі і в такому ж настрої. І «Баварія», і «Боруссія» відмінно відновили сезон, синхронно здобувши по дві перемоги. А якщо рахувати в комплексі, то у суперників ідентичні переможні серії в чемпіонаті: по шість матчів. Дортмундці в першому поєдинку після рестарту сезону в рідних стінах розгромили «Шальке» - 4:0, після чого на виїзді здолали «Вольфсбург» 2:0. В обох випадках перевага команди Фавра була беззаперечною. І обидва рази свою щедру порцію компліментів отримав молодий форвард «джмелів» Холанд. Приємні новини з дортмундського лазарету: одужали Вітцель, Ройс і Шульц.

Мюнхенці повернулися в сезон класичною виїзною перемогою над «Уніоном» - 2:0. За підсумками того матчу виникали деякі питання щодо якості гри підопічних Фліка, але вичерпні відповіді були отримані вже в наступному турі, коли баварці без особливого клопоту розібрали на запчастини міцний «Айнтрахт» - 5:2. У свою чергу, приємних слів заслуговує провідний форвард «червоних» Левандовський. А ось лазарет «Баварії» не пустує: там перебувають Коутіньо, Алькантара, Толіссо і Зюле.

«Боруссію» традиційно вважають незручним суперником для «Баварії», проте останнім часом дортмундці трохи «зіпсували» свою статистику. В останніх двадцяти очних поєдинках - лише шість перемог «Боруссії», тоді як «зірка Півдня» виграла 13 зустрічей. До речі, поєдинок першого кола між цими опонентами завершився розгромною перемогою «Баварії» - 4:0. З тих пір хоч і спливло багато води, але, як кажуть в подібних випадках, статистика - дама вперта.

Люсьєн Фавр, головний тренер «Боруссії» Д:

- Я думаю, Хуммельс буде в порядку, він вже на 90 відсотків залучений в тренувальний процес. Що стосується Вітселя, то Аксель вже тренувався з командою і має хороші шанси потрапити в заявку на поєдинок з «Баварією».

Ханс-Дітер Флік, головний тренер «Баварії»:

- Гра покаже, чий характер сильніше. Взимку «Дортмунд» посилився гравцями з сильним характером. Джан допомагає їм в обороні, а Холанд - в атаці. Це одна з кращих команд Європи. Перейшовши на схему 3-4-3, «Боруссія» стала набагато стабільніше діяти в обороні. Їм потрібно володіти м'ячем, щоб віддавати його своїм швидким гравцям атаки. Нам потрібно запобігти цьому і скоротити простір. Якщо ми зіграємо на нуль, то я буду дуже задоволений.

Орієнтовні склади:

«Боруссія» Д: Бюркі, Хуммельс, Аканджі, Пішчек, Хакимі, Геррейру, Брандт, Азар, Джан, Дауд, Холанд

«Баварія»: Нойєр, Боатенг, Алаба, Кімміх, Павар, Горетцка, Девіс, Гнабрі, Коман, Мюллер, Левандовський.

«Боруссія Д» – «Баварія»
Дортмунд. Стадіон «Сигнал Ідуна Парк». 19:30
Пряма трансляція на телеканале «Футбол 1»
БОРУССІЯ Д - БАВАРІЯ. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua — 2:2
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 03:30 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 10
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил