Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 26 травня 2020, 15:21
6920
8

Директор Оболоні-Бровар: «Рішення клубів Першої ліги - ганьба»

Більшість клубів Першої ліги не підтримують відновлення чемпіонату

| Оновлено 26 травня 2020, 15:21
6920
8
Директор Оболоні-Бровар: «Рішення клубів Першої ліги - ганьба»
ТК Футбол 1/2/3. Олександр Резніченко

Минулого тижня на «Оболонь-Арені» відбулося засідання клубів Першої та Другої ліг, на якому було прийнято низку важливих рішень. Зокрема, клуби Першої ліги вирішили сезон не догравати, але є варіанти визначення трьох команд, які повинні підвищитися в класі. Одна з них - міні-турнір. Директор клубу «Оболонь-Бровар» Олександр Резніченко прокоментував головну новину минулого тижня.

«Я вважаю ганьбою те, що сталося на Оболонь-Арені. Для мене це рішення не було несподіваним, оскільки ще до зборів до мене надійшла інформація про те, що клуби першої трійки працюють з іншими клубами над тим, щоб інші проголосували за не продовження чемпіонату. На підтвердження цього президент «Інгульця» Олександр Поворознюк сьогодні чітко вказав на того, хто працював з іншими клубами.

На жаль, сталося те, що сталося. Мене найбільше дивує позиція керівництва ПФЛ, яке повністю виявилося не готовим до ради ліг. До моменту засідання вони не володіли інформацією про те, хто хоче грати, а хто відмовляється.

Всі знають підсумок голосування клубів Першої ліги (8 команд відмовилися продовжувати чемпіонат, «Волинь» утрималася - прим.). Клуби, які в зоні вильоту - ГФК «Металург» і «Черкащина», готові були продовжувати чемпіонат. Клуби середини турнірної таблиці сказали, що догравати не будуть.

Вкрай цікава була позиція першої трійки. Виходячи з того, що сказав Поворознюк, я так розумію, що «Рух» голосував - «за». «Волинь» утрималася, тому що не затверджений медичний протокол, але УПЛ теж починає в таких умовах. Був ще одне питання: де знайти роздягальні, в яких одному футболісту буде відведено 10 квадратних метрів?

ФК «Волинь» вийшов на тренувальний процес задовго до дозволу Кабміну - до 12 травня. Про це заявляв спортивний директор ПФЛ на робочій групі УАФ. Крім того, у мене є інформація, що в спортивному комітеті немає даних про ПЛР-тестування «Волині», - повідомив Олександр Резніченко.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Реалии нашего убогого футбола-выгоднее не играть,чем играть
Vbolivalnyk-Peter
О і цей Рух згадав... Давайте біжіть і на Оболонь Баранчику жалітися... О б@ь які усі нжжинками поставали, не знають де їм переодягалися... Забули як при -5 на вулиці перед полем переодягалися?А тут літо та цілі стадіони у розпорядженні (матчі же без глядачів). Чи бояться що хтось побачить як у них у "дєвочек" прокладки зі стрінгів випадають...? Боже-Боже, а потім бідкаються що чемпіонат на низькому рівні і вболівальники на стадіони не ходять...
hantolik58
Поддерживаю целиком и полностью слова Александра Резниченко. Только по спортивному принципу должен быть решен влпрос обмена между лигами. В Голландии несколько клубов подали в суд, когда там зафиксировали текущую таблицу чемпионата в качестве итоговой.
turist86
"де знайти роздягальні, в яких одному футболісту буде відведено 10 квадратних метрів?"
а по черзі не можна відвідувати роздягальню? а 15 хвилин перерви можна і на вулиці посидіти
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил