Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 25 травня 2020, 00:02
2600
0

Це буде велике ім'я. Тайсон натякнув на свого майбутнього суперника

Колишній абсолютний чемпіон світу підпише контракт вже найближчого тижня

| Оновлено 25 травня 2020, 00:02
2600
0
Це буде велике ім'я. Тайсон натякнув на свого майбутнього суперника
DAZN. Майк Тайсон

Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Майк Тайсон повідомив, що його суперником стане боксер з гучним ім'ям. Американець нещодавно оголосив про можливе повернення на ринг.

53-річний Тайсон був поза справами з 2005 року, коли він зазнав поразки нокаутом від Кевіна Макбрайда. В останні тижні Тайсон публікував навчальні відео та висловлював своє бажання повернутися на ринг, щоб провести кілька виставкових боїв з метою зібрати гроші на благодійність:

«Я відчуваю себе краще, ніж я коли-небудь відчував у своєму житті. Бог милостивий до мене. Я з цим справлюся, я добре виглядаю. Я просто готуюся. Ви знаєте, я тільки збираюся допомогти деяким людям, які менш щасливі, ніж я. Я збираюся влаштувати благодійний захід. Збираюся зібрати гроші та допомогти цим бездомним, допомогти братам-наркоманам. Тому що я був бездомним, мав залежність, тому я знаю цю боротьбу. Мало хто вижив, як я.

Холіфілд? Ні, є багато бійців. Слухайте, у нас багато хлопців, які хочуть зробити бій. Ми зідзвонюємося і ведемо переговори прямо зараз. Ви не повірите тим іменам, коли про них повідомлять. На найближчому тижні ми укладемо контракт. Які б гроші ми не одержали, вони підуть іншим людям. Я не збираюся заробляти гроші. Кошти підуть на благодійність».

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.