Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 24 травня 2020, 08:56
1761
1

Баварія впевнено розібралася з Айнтрахтом

Мюнхенська команда взяла переконливий реванш за поразку в першому колі

| Оновлено 24 травня 2020, 08:56
1761
1
Баварія впевнено розібралася з Айнтрахтом

«Баварія» і «Айнтрахт» видали черговий видовищний матч. У поєдинку першого кола, нагадаємо, переконливу перемогу святкували «орли» - 5:1. У 27-му турі команди забили ще більше!

Господарі почали зустріч дуже потужно, і Левандовскі навіть перевірив на міцність поперечину воріт Траппа. Тиск на оборону гостей не слабшав, і незабаром рахунок було відкрито. Мюллер прорвався по флангу і прострілив у центр штрафного, а Горецка в дотик замкнув передачу - 1:0. Відзначимо, що рекорд Бундесліги за асистами належить Кевіну Де Брюйне. У сезоні-2014/15 він віддав 21 гольову передачу. Після 27-го туру в його активі було 17 результативних пасів, і тепер у Мюллера рівно стільки ж!

А під завісу тайму Мюллер до асисту додав ще й гол: відгукнувся на подачу Девіса, скинув м'яч собі на хід і пробив повз голкіпера - 2:0.

Друга половина зустрічі почалася зі швидкого голу. Після навісу Комана Левандовскі головою підрізав м'яч під дальню штангу. 3:0, і «Баварія» передбачувано зменшила оберти. За що ледь не поплатилася! Протягом трьох хвилин гості подали два кутових - і обидва завершилися голами у виконанні центрального захисника Хінтереггера! Обидва рази він виграв повітря у захисників, у першому випадку скинувши м'яч собі під удар, а в другому пробив головою. 3:2, і довелося мюнхенцям знову включатися в гру.

Девіс, як і Мюллер, записав на свій рахунок 1+1 за системою «гол + пас». Він увірвався в штрафний і віддав пас на партнера, однак захисник зумів заблокувати передачу. Проте, канадець дограв епізод до кінця: підхопив м'яч і пробив повз голкіпера. А в кінці гри ще раз відзначився Хінтереггер. Правда, тепер він забив у свої ворота, оформивши своєрідний хет-трик. Гнабрі не зумів переграти голкіпера, але м'яч потрапив у ногу Хінтереггера і відскочив у ворота - 5:2.

«Баварія» з 61-м очком продовжує одноосібно очолювати турнірну таблицю, а в наступному турі команда їде в гості до дортмундської «Боруссії». У «Айнтрахта» залишилося 28 балів і 13-е місце, наступний поєдинок «орли» проведуть вдома проти «Фрайбурга».



Чемпіонат Німеччини, 27-й тур.

«Баварія» – «Айнтрахт» – 5:2 

 Леон Горецка (17), Томас Мюллер (41), Роберт Левандовскі (46), Альфонсо Девіс (61), Мартін Хінтереггер (74, автогол) - Мартін Хінтереггер (52; 55).

 Мартін Хінтереггер (35).

«Баварія»: Мануель Нойер - Давид Алаба, Жером Боатенг (Лукас Ернандес, 73), Бенжамен Павар, Йозуа Кімміх (Мікаель Кюізанс, 85) - Альфонсо Девіс, Кінгслі Коман (Джошуа Зіркзе, 85), Іван Перішич (Серж Гнабрі, 64), Леон Горецка - Томас Мюллер, Роберт Левандовскі.

«Айнтрахт»: Кевін Трапп - Еван Н'Діка (Тімоті Чендлер, 46), Данні да Коста (Ерік Дурм, 76), Алмамі Туре, Мартін Хінтереггер - Міят Гачіновіч (Джібріль Соу, 71), Желсон Фернандес, Штефан Ільзанкер, Себастьян Роде (Даіті Камада, 71), Філіп Костич - Андре Сілва (Бас Дост, 76).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил