Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 22 серпня 2023, 11:42
674
0

Переможця не буде. Чемпіонат Мексики завершено без догравання

Команди «Крус Асуль» та «Леон» отримають путівки до Ліги чемпіонів КОНКАКАФ

| Оновлено 22 серпня 2023, 11:42
674
0
Переможця не буде. Чемпіонат Мексики завершено без догравання
Twitter

Турнір Клаусура 2020 у чемпіонаті Мексики був скасований через тривалу пандемію коронаірусу, оголосили керівники мексиканського футболу 22 травня.

В турнірі не буде визначений чемпіон, але команди «Крус Асуль» і «Леон», які йшли на першому та другому місцях відповідно, отримають путівки до Ліги чемпіонів КОНКАКАФ наступного сезону.

У заяві ліги сказано: «В останні тижні були проведені постійні робочі групи та переговори з департаментом охорони здоров'я федерального уряду, які дозволили б нам відновити Клаусурі 2020 відповідально та без ризику для будь-якого члена футбольної сім'ї в Мексиці.

Однак час пандемії, який ми переживаємо, призвів до збільшення обмежень за графіком, що не дозволяє нам продовжувати змагання, не піддаючи ризику членів цієї великої родини. Тому абсолютною більшістю Асамблея ліги погодилися завершити Клаусуру 2020 для чоловічої та жіночої ліг».

Мексиканська ліга була призупинена 15 березня після 10 турів Клаусури. Залишалося провести ще 7 турів плюс плей-оф раунд. Сезон збиралися закінчити в тій чи іншій формі, але це стало неможливим з ростом числа випадків коронавірусу в Мексиці. Так, у клубі «Сантос Лагуна», що йшов на 3-му місці, було зафіксовано відразу 12 випадків інфікування.

Чемпіонат Мексики. Клаусура 2020. Турнірна таблиця

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.