Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 22 травня 2020, 22:40
4536
1

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «У жіночій збірній проблеми з дисципліною»

Чемпіон світу - про нову посаду Юрая Санітри

| Оновлено 22 травня 2020, 22:40
4536
1
Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «У жіночій збірній проблеми з дисципліною»
Український біатлон. Дмитро Підручний

Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний в рамках програми «Сніданок з чемпіонами» поділився своєю думкою з приводу того, що з наступного сезону Юрай Санітра очолюватиме не тільки чоловічу, а й жіночу збірну України:

«Звичайно, є свої плюси і мінуси в цьому рішенні. Але я вважаю, що більше буде плюсів.

Ну а щодо того, чи буде йому вистачати часу на чоловічу команду, думаю, все буде добре. Він нас добре знає, нам потрібно не так багато вже приділяти часу. Тим більше, у нього будуть помічники: два на кожну команду. Так що вважаю, що проблеми в цьому не буде.

Великий плюс буде в тому, що ми будемо однією великою командою і, вважаю, це вплине на атмосферу всередині збірної і допоможе на стартах. Тим більше, зараз багато змішаних естафет, де потрібно бігти разом з жіночою командою. Потрібно разом тренуватися, разом відпрацьовувати ці моменти. Думаю, що його призначення головним тренером буде тільки плюсом.

Важливу роль відіграє те, що він налагоджує дисципліну в команді, а, як ми всі знаємо, в жіночій команді трохи проблеми з цим. Там було троє-четверо тренерів, кожен тягнув свою спортсменку і доходило до того, що не могли визначитися, кого ставити в естафету, тому що один говорив одну, а другий - іншу. Ну а коли буде одна людина цим всім керувати, то, думаю, буде краще».

Олег Дідух Джерело: XSport
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Michael Savchyn
правду каже.
думаю, що тепер буде зроблений акцент на оті змішані естафети, на які реально можна зробити конкурентні команди і добирати командні бали і брати непогані призові.
Санітра буде наголошувати на тому,що певні речі слід методично доводити до кінця, що нашим зазвичай не вистачає із-за разґільдяйства