Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 травня 2020, 02:57
161093
190

Хочеш пендель? Боєць ММА викликала на дуель Соколову, яка ганьбила Усика

Олена Колесник записала відеоролик, в якому розкритикувала журналістку

| Оновлено 25 травня 2020, 02:57
161093
190
Хочеш пендель? Боєць ММА викликала на дуель Соколову, яка ганьбила Усика
pobeda.od.ua. Олена Колесник

Українська спортсменка, професійний боєць ММА з Одеси, 29-річна Олена Колесник (5-2, 1 NC) записала відеоролик, в якому розкритикувала журналістку Яніну Соколову, яка раніше різко відповіла боксеру Олександру Усику за його провокаційне відео, а також зйомки в російському фільмі:

«У ситуації з Яніною Соколової та Олександром Усиком моя думка – [вона хотіла] хайпанути на імені всесвітньо відомого легендарного українця, спортсмена, який прославляє нашу країну, з нашим прапором. Для чого? Заради хайпа pна його заслугах], для підняття рейтингу своєї брехливої, нікому не потрібної програми.

Моя думка: кожен повинен займатися своєю справою. Спортсмен – тренуватися та виступати. Політик – захищати наших громадян, забезпечувати безпеку та робочі місця, а журналісти повинні правдиво висвітлювати ситуацію в усій країні. Шість років у нас твориться дикий жах, за рахунок якого хайпують все кому не лінь.

Я не розумію чому ви, Яніна, задаєте питання «чий Крим?» спортсмену Усику та [співачці] Марув. Чому ви не запитаєте це у зрадника Батьківщини, у пана П. Чому ви питаєте це у звичайних громадян, а не у політиків, військових. На чому ви хайпуєте, сволочі? Чому ви не розповідаєте, що насправді відбувається вдома.

Мої друзі і родичі [в шоці] від ситуації в країні, від неможливості працювати, платити комунальні послуги, купувати їжу. Мені буде 30 років в цьому році. Чому мої друзі повинні їхати за кордон, щоб підтирати літньому, хоч і, можливо, милому, європейцеві жопу, копати полуницю в країнах Європи.

Моя ситуація наступна: як і багато українців, я не маю можливості повернутися додому. Державні діячі пропонують спеціальні рейси за спеціальними цінами. Тут ставиш собі питання: «Що мені продати спеціально – душу дияволу чи нирку, щоб виїхати за 750 або 800 євро додому?» І спецрейс був тільки один за весь час. Але мова не про це. Кожен повинен займатися своєю справою і намагатися робити це якісно.

Куди ви лізете, Яніна? Ви ж жінка, але ведете себе жахливо. Хочу сказати наступне. Якщо ви дійсно хочете отримати спортивний пендель, запотиличник чи просто побитися, я пропоную Вам свої послуги. Як жінка жінці. Я з боку спорту, ви журналістка, але свою роботу якісно не робите.

Давайте я виступлю замість Саші. Навіщо ви його смикаєте, поясніть. Ось є я, живий кандидат. Якщо вам знадобиться на комусь хайпанути, когось зачепити, когось викликати на ринг, то я приїду, тільки спецрейс ще організуйте за нормальними цінами. Поб'ємося, заради Бога.

Я дуже сподіваюся, що якщо ми всі будемо захищати наших героїв, будемо затикати рот таким недожурналісткам, недопрофессіоналам, наступного разу вони сильно задумаються, перш ніж писати виклик на поєдинок тощо. Хлопці, не мовчіть, скільки можна мовчати? Саша – ти крутий, ти наша легенда і мотивація. А всі ці повії сьогодні є, а завтра немає».

Джерело YouTube
Оцініть матеріал
(1491)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 190
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Очередная за мусорным бачком голову подняла.Она в шоке.Да не вопрос всё ок.Сейчас всё армию по местам отходим с Донбасса.И вуаля резко наша граница и деньги в казну рекой.Где вас таких дур воспроизводят?Скоро 30 после распада всю историю всё было в жопе и тут бац с войной и полной жопой всё в один день станет на место.Грамотные и очень умные?Не вопрос на передок на минные поля орите громче.Там пацаны жизни отдают а какая то по@бень рассказывает как нам жить и что всё в жопе.Забыли все 2014 год как страны чуть не стало?Все диванные генералы и эксперы с нулевой казной с долгами и 5тыс бойцов в армии голые и босые.Колесник иди ты на х"й !
garik_trinity
"Подтирать жопу, собирать клубнику", "ани праславляют Украину"... Типичная ватница. Сколько таких ещё вылезет, интересно?
Berezyak1999
Але скільки вати вилізло за останній рік , так розумію прекрасні умови для цього створила наша теперішня антиукраїнська влада.
Пётр Лисковский
Чистейшая вата. Уровень высказываний дно. Чучело которое умеет только куда то во что то бить, дает оценку журналистике. Да что за дно я прочитал. И что за дно сюда эту новость занесло.
denzellezned
Вкінці ця істота про себе написала «сьогодні ти прост*тутка є, а завтра тебе немає» Соколова справжня Українка, а ти істота, як і всрусік🤗
Александр Шевченко
Очередная шалопень ватная, которая комменты неугодные чистить, аля Ватусик. Чтобы спецом мнение было такое, что эту сволочь люди поддерживают, а не осуждают. Не удивлюсь, если ее тоже ФСБ занялось, как и Ватусиком, в инсте которого про него плохого не напишешь, ибо почиркают, натомисть мышебратьевские комменты оставляют и создают видимость, что таких уепков поддерживают.
Ruslan
Єдине з чим я згідний і хотів б, це з тим щоб всі ці прастітуткі, які лижуть своїм братьям, яких колись вождь ешелонами сюда з Азії понавозив - сьогодні є, завтра дасть Бог не буде. Асвабадітєлі хрєнови ска...
Vasyl1972
А Українською, слабо... Ось видно хто піариться, до речі, наші діти за рік часу, вільно розмовляють англійською, а ти сучка, за свої 30,{не тільки ти, а більшість Українців} не можеш вивчити рідну мову, але яка вона тобі рідна,, сумно
Vadya
Пора Sport.ua вводить новую категорию- усик. А если серьезно, то пока вот такие шариковы с отбитыми мозгами будут и дальше здесь пиариться, то Sport.ua нужно изменить на Срач.ua
john2222
ВАТНЫЕ УБЛЯДКИ ПОВЫЛАЗИЛИ!!! ГНИДЫ!!!
cucumber
этой бабе нужно заменить украинский паспорт на паспорт новороски и выправить в Лугандон, там как раз такие живут как ей нравятся
DKTheBest2
€750-800 за білет додому?
Поінтересуйся скільки до Мацкви. Тобі зараз на ПаРашу скидку ФСБ організує.
turist86
"Я не розумію чому ви, Яніна, задаєте питання «чий Крим?» спортсмену Усику та (співачці) Марув. Чому ви не запитаєте це у зрадника Батьківщини, у пана П."
Пан П. , звісно корупціонер, але не зрадник і не ватник, на відміну від Усика, Гвоздика і Ломаченка.
"Мої друзі і родичі [в шоці] від ситуації в країні, від неможливості працювати, платити комунальні послуги, купувати їжу".
Ага, в Одесі такі бідні люди, останній коржик доїдають
"Моя ситуація наступна: як і багато українців, я не маю можливості повернутися додому".
Ну а де ти застрягла на 2 з половиною місяці? Часом не з-за порєбріком?
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей Михайлович
Тупая курица.
rykvol1
пля.., скільки вати в нашій країні, ппц..
chackk
реально більшє не хочеться бачити під прапором України усика ,ломаченка і плювати на всі їх спортивні досягнення ..просто тварини.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dudigo78
Ніяк вата не уйметься. Вас лишилось горсточка таких вато-тупоголових. Сиділи б тихо і не смороділи. Ви в цій країні по суті вже ні на що не впливаєте, і до вас вже ніхто не прислухається. А якщо щось не подобається, то завжди можна поїхати туди, де вам добре. Тут вже ніколи не буде русскава міра, змиріться ватани
chackk
Дура якась..сама ,як опудало -мужик з чоловічими кулаками ,займається ,бо мізків нема хрін чим . До Соколовой розумниці ,як до китая . соромно що це опудало з Одеси ,соромно за таких грамадян ,як домаченко ,усик ,ця блювота