Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 22 травня 2020, 20:07
528
1

Ілля МАРЧЕНКО: «У тенісі чоловіки повинні отримувати більше за жінок»

Український тенісист вважає, що розподіл призових у тенісі не ідеальний

| Оновлено 22 травня 2020, 20:07
528
1
Ілля МАРЧЕНКО: «У тенісі чоловіки повинні отримувати більше за жінок»
ATP. Ілля Марченко

Український тенісист Ілля Марченко висловив думку про розподіл призових у тенісі.

«Моя думка така, що чоловіки повинні отримувати більше за жінок. Не тому що ми чимось кращі, ні. Це бізнес. А чоловічий теніс заробляє більше грошей. Це факт. WTA хоче збільшувати призові тільки на спільних змаганнях. Тому що на своїх окремих – вони не можуть знайти достатньо спонсорів. Коли їм підвищують призові на спільних, – це роблять за рахунок тих грошей, які заробляють чоловіки. Та ми ще й граємо 5 сетів замість 3-х. 

Звичайно, зірки жіночого тенісу повинні заробляти набагато більше за нікому не відомих тенісистів-чоловіків, про це навіть мова не йде. Тому коли розподіляють порівну, як на мене, це чиста політика та сексизм. Чому це не працює так само, коли ми говоримо про парний теніс? Вони мають менші призові, тому що це бізнес, а жінки хочуть однакові, тому що сексизм. 

Я взагалі не маю нічого проти жінок та того що вони мають заробляти більше, а вони мають. На мою думку, недоплачують як жінкам, так і чоловікам», - сказав Марченко.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Уровень женского тенниса упал, нет таких зрелищных матчей, когда играли Навратилова, Хингис и Граф... Они не позволяли себе выиграть один сет 6:0 и тут же проиграть и 0:6, что сейчас мы наблюдаем сплошь и рядом. И давайте не забывать, что милые наши женщины стали играть на тотализаторе, а и допингом не брезгуют, но это к гонорарам не относится. У мужиков теннис гораздо лучше, а когда играет первая десятка - результат вообще не предсказуем...