Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 21 травня 2020, 14:08
4818
1

Гол Мілевського не вберіг Динамо Брест від поразки БАТЕ

Команда Сергія Ковальчука підійшла до фіналу Кубка Білорусі з двома поразками поспіль

| Оновлено 21 травня 2020, 14:08
4818
1
Гол Мілевського не вберіг Динамо Брест від поразки БАТЕ
ФК Динамо Брест

Тим часом, як в Німеччині тільки починають повертатися до звичного темпу внутрішніх змагань, Білоруська Вища ліга вже перейшла до ущільнення календаря. Фінал національного Кубка, в якому зіграють дві найкращі команди країни за підсумками минулого сезону: «Динамо» з Бреста та БАТЕ, вніс зміни до календаря десятого туру чемпіонату. Таким чином, все ті ж господарі спорткомплексу «Брестський» і «жовто-сині» змушені були стати єдиною парою команд, яким належало зіграти в середині звітного тижня.

Розминка перед головним матчем вік-енду для Білорусі пройшла під контролем гостей. Борісовчани не стали віддавати м'яча суперникам вже з перших хвилин і гідно виступили в позиційних атаках. «Динамо» почало не встигати за опонентами у центральній зоні вже до середини першого тайму, коли на попередженнях опинилися двоє гравців Сергій Ковальчука: Нойок та Кисляк.

Брутальні дії українського півзахисника стали логічною реакцією на ситуацію на футбольному полі, що склалася до 31-й хвилини. Гості вийшли вперед зусиллями Драгуна, який виграв у Нойка позиційну боротьбу під час подачі кутового з правого флангу, після чого головою пробив в ближній кут воріт Павлюченка, який не став виходити на ризикове перехоплення під час стандарту.

Рятувати свою команду у відповідальному матчі належало найбільш знаменитому її гравцеві. Мілевський особисто розібрався з передачею Савицького до центру чужого штрафного незадовго до відходу команд на перерву, що дозволило Бресту провести п'ятнадцятихвилинну паузу з думками про подальше продовження боротьби. Іншим чином ліквідувати відставання в турнірній таблиці просто неможливо.

Однак друга половина зустрічі також пройшла під розміреним контролем з боку борисовчан. БАТЕ не знадобилося піднімати градус протистояння навіть у ті моменти, коли здавалося, що суперник починає перехоплювати ініціативу, а впевнена гра у завершенні атак забезпечила для підопічних Кирила Альшевського комфортний відрізок на прикінці матчу.

Савицький, на пару з Мілевським, не змогли відправити м'яч у порожні ворота під час однієї з атак в середині другого тайму, після чого «Динамо» пропустило безглуздий гол через невдале переведення Павлюченком прострілу з лівого флангу, після якого Нехайчик добивав у порожні ворота. У завершальні десять хвилин дала про себе знати свіжість у ногах Міліча, який нещодавно вийшов на заміну, та якому вдалось підбити підсумки під провальним домашнім поєдинком Бреста проти головного суперника в чемпіонаті.

Після фінальної гри Кубка Білорусі між цими командами, яка пройде на полі стадіону «Динамо» в столиці, «Динамо» Брест очікує номінально гостьове дербі проти «Руху» з того ж, що і «синьо-білі», міста, а БАТЕ в рідних стінах прийме «Іслоч».

Білоруська Вища ліга. 10-й тур.

Динамо Брест – БАТЕ – 1:3


 Мілевський, 40 – Драгун, 31, Нехайчик, 73, Міліч, 81

Кісляк, 4, Нойок, 36, Павловець, 48, Савицький, 53, Лаптєв, 90+3 – Філіпенка, 38, Скавиш, 55

Динамо Брест: Павлюченко – Вітус, Павловець, Кікі, Юзепчук – Нойок (Садовьский, 85), Кісляк – Савицький, Мілевський (Биков, 74), Гордійчук (Кривець, 66) – Лаптєв.

БАТЕ: Чічкан – Настіч, Філіпенка, Волков, А. Філіпович – Драгун, Яблонський, Бага (Віллюмссон, 69) – Нехайчик (Міліч, 77), Скавиш, Стасевіч (Безсмертний, 84).

Арбітр: Олексій Кульбаков (Гомель, Білорусь).

Стадіон: Спорткомплекс «Брестський» (Брест, Білорусь).

Удари (в отвір): 16 (6) – 15 (13)
Угловые: 5 – 12

ДИНАМО БРЕСТ-БАТЕ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 12°C

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб
Футбол | 20 квітня 2024, 00:24 0
Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб

Іменитий француз може очолити «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
Поплыло динамо в этом сезоне, несмотря на наших "топов" в составе