Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 20 травня 2020, 11:17
14322
23

Новий скандал. Інгулець атакує ПФЛ з приводу місця в турнірній таблиці

Відразу 4 клуби ділять третє місце в поточній класифікації турніру Першої ліги

| Оновлено 20 травня 2020, 11:17
14322
23
Новий скандал. Інгулець атакує ПФЛ з приводу місця в турнірній таблиці
ФК Інгулець

Клуб Першої ліги «Інгулець» опублікував на своєму сайті звернення до ПФЛ України з приводу свого місця в турнірній таблиці. Справа в тому, що відразу 4 команди ділять третє місце в поточній класифікації турніру Першої ліги, яке дає право входу в УПЛ. І застосування додаткових критеріїв не є однозначним. Поточний розподіл місць є важливим, оскільки турнір Першої ліги може бути завершений без догравання.

У заяві «Інгульця» говориться: «Цими днями одразу на ряді спортивних інтернет-ресурсів з’явилася інформація про начебто відповідь ПФЛ щодо порядку визначення місць в турнірній таблиці серед команд, які в ході змагань набрали однакову кількість очок. Зокрема, про право претендувати на третє місце, яке дає змогу одній з таких команд претендувати на підвищення в класі.

Однак чомусь, за винятком допису в соціальних мережах, на офіційному сайті ПФЛ таке роз’яснення відсутнє. Не отримував офіційної відповіді від ПФЛ і футбольний клуб «Інгулець», який, в даному випадку, можливо, більше від інших команд зацікавлений в тому, щоб визначення призерів першості стало наслідком чесної спортивної боротьби, а не шляхом закулісних маніпуляцій з положеннями регламенту.

Чи не означає це, що офіційної позиції з даного приводу, яка мала б чітко виражене юридичне обгрунтування, ще не сформовано, а зазначені вище інформаційні «вкиди» – це лише спроба маніпулювання громадською думкою та вивчення реакції різних сторін на один з можливих варіантів довільного трактування регламенту?

Сподіваємося вже незабаром отримати офіційну відповідь на це питання, яка б дозволила нам формувати подальший алгоритм наших дій».

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vytas Meskauskas
В Лиге должно играть 16 команд и это минимум , а вообще 20. Только так можно сбалансировать команды. Пусть бьются за за первые 5-6 мест играть в Европе .
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Пишут о чем угодно, но только не по теме. Мне тоже не нравится Поворознюк, что-то в нем есть от местечковых жлобов в красных косоворотках а-ля Троцкий... но это такое...Но его юристы нашли время и возможность ПРОЧИТАТЬ Регламент и разложить все по-полочкам. И таки да, Ингулец - 3-й! Как-бы кому-то не хотелось обратного. И последнее - я всегда говорил,говорю и буду напоминать всем - в руководстве АФУ, ПФЛ и ПЛ сидят далекие от знаний СВОИХ же Регламентов случайные люди ( см. текущую таблицу соревнований 1-й лиги).
1975mike
Я думаю що до варіанту зупинення не дійде, однак, якщо раптом чемп не дограють, то по цій схемі, що написав Інгулець, вони невірно трактують регламент...
BekXan
Мини турнир и вопросы отпадут.Это вообще не проблема
Муґунот Уух
"в) більша кількість забитих м’ячів між цими командами;"(с)
-------------------------
а по тексту данного Регламнета "між цими" можна розуміти як між усіма чотирма командами, а не лише між Минаєм та Інгульцем.
і схоже на те, що так і трактують
jimmi
Клубы 1й лиги готовы судиться за ШАНС, попасть в высшую лигу!!!
Некоторые футбольные клубы вышки - не хотят 16 и 14 клубов.
Вопрос! Почему?
Vbolivalnyk-Peter
Народ поперше хто-хто, а власник Інгульця - фанат футболу та своєїкоманди - за свої кошти будує стадіон, створив хорошу боєздатну команду (чого вартий фінал КУ минулого року), фінансово стабільний - це свідчення того, що клуб як мінімум фінансово стягне УПл, а не зникне наприкінці першого ж сезону. Подруге в листі-зверненні усе чітко розписано згідно регламенту УПЛ - тому притензія Інгульця цілком обгрунтована, а наші керманичі футбольні за бабки черговий раз починають "викружувати". (Усі пам'ятають колообіг ФК Львів-Верес (і де зараз Верес), ФК Сімферополь...).... Тому або нехай дограють чемпіонат, або домовляють провести міні-турнір з 4-ма командами. які мають однакову кількість очок,або відправляють Інгулець в УПЛ...
Mr.Frost
Продвинулись у будівництві,та на мою думку слабувато. Далі буде видно. Як на мене не маючи належної інфраструктури всеж поспішає "папа" до ПЛ.
Alex86 1
Срочно ингулец в прьемьер лигу, без очереди, доп местом, а то там хряк этот не уймется видимо, то в лозанну то с пенсионеркой усатой сцепились, терь кляузы пошли