Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
1853
0

Вердер - Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Один з лідерів зіграє проти аутсайдера

Вердер - Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
twitter.com/bayer04

Дивно, але чемпіонат Німеччини дійсно повернувся. Поки інші ліги тільки думають над поверненням до командних тренувань та міркують про наслідки скасування сезону, обидві Бундесліги почали офіційні матчі. Програму 26-го туру елітного дивізіону закриє протистояння «Вердера» і «Байєра».

І якщо команда з Леверкузена цілком підтримувала відновлення сезону, то у «Вердера» були питання. Зокрема, влада федеральної землі не підтримували повернення футболу в нинішніх умовах, а багато хто пов'язував це з позицією «Вердера» в таблиці. Бременці невдало проводять сезон і займають передостаннє місце. І нехай у команди є матчі в запасі, але від безпечної зони колектив відстає на 8 очок, які буде непросто відіграти. Особливо з урахуванням того, що в Німеччині 18 клубів в еліті і до кінця залишилося менше турів, ніж іншим топ-лігам.

Що стосується «Байєра», то команда займає 5-е місце, проте цілком може претендувати на позицію в Лізі чемпіонів і навіть топ-3. Боротьба дуже щільна, а «Байєр» не програє в Бундеслізі 5 турів поспіль.

Правда, з огляду на паузу в два місяці, оцінити нинішню форму суперників неможливо. Але на папері «Байєр» фаворит, тоді як «Вердер» у шести останніх турах жодного разу не виграв і зазнав п'яти поразок.

18 травня, понеділок

«Вердер» – «Байєр»
Бремен. Стадіон «Везерштадіон». 21:30
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.