Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
1019
7

Володимир БРИНЗАК: «Грошей від держави вистачить до серпня»

Президент ФБУ - про різке скорочення фінансування

Володимир БРИНЗАК: «Грошей від держави вистачить до серпня»
Український біатлон. Володимир Бринзак

Президент Федерації біатлону України (ФБУ) Володимир Бринзак розповів про те, як український біатлон буде виживати в умовах різкого скорочення фінансування з боку держави:

«Видатки на нас скоротили більше, ніж на 90% – з 52 мільйонів гривень до 4,5 мільйонів. Цих грошей вистачить до серпня.

Правда, міністр спорту Вадим Гутцайт впевнений, що кошти нам повернуть. Він має обіцянку від прем’єра. Але то повинен відбутися перегляд бюджету, мають зібратися депутати, поставити питання на порядок денний.

Коли це станеться? Слабо вірю в те, що заради Міністерства спорту переглядатимуть бюджет. Може, звідкись нашкрябають. У будь-якому разі, ту суму, яка була запланована, навряд чи отримаємо. Доведеться виживати в нових умовах.

Ми ж не одні такі. Інші види спорту відчувають схожі проблеми. А Олімпіади наступного року фактично дві: у липні-серпні має відбутися літня, а в цей час повним ходом повинна іти підготовка до зимових Ігор-2022 у Пекіні. Проміжок між Олімпіадами – всього п’ять місяців».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram
Футбол | 19 квітня 2024, 21:36 5
Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram

Після суперсерії пенальті в Андрія вже 2,6+ мільйона підписників

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kerch30
За счет депутатов, неефективних наглядових рад, дбр всяких ДОБАВИТЬ Финансирование
svv72
Скоро буду биатлонистом лыжи палки остались от бати (ходил в лес зимой на охоту) ружья не достал но есть трофейный автомат, патроны куплю на рынке если в военторге не будет. Собираю деньги на поездки (знаю где). Дешевле конечно на перекладных или автостопом.главное чтоб автомат и патроны не забрали. И на лыжне как раньше: " Под мудрым руководством со знаменем за спиной вперед к победе"... стоп,что то меня уже не туда понесло. Ну а если серьёзно то без юмора жить тяжко.
mah
За такие унылые результаты, урезанного бюджета еще и много будет. Есть же и другие виды спорта.
svv72
Теперь займемся экономикой: лыжи и палки есть у каждого и не по одной паре, винтовки использовать прошлогодние, правда они не попадают в мишени, патроны пусть выделит ВСУ и не мелкашки а боевые 7,62мм. , костюмчики сдать химчистку будут как новые. остается проживание, питание и доставка к местам соревнований. Вопрос - если они на соревнованиях где то расходуют ли они в это время дома газ, электричество, воду и т.д. ? Естественно нет т.е. экономия на оплате коммуналки. Можно частично оплатить гостиницы, отели, да и питаться можно с рынка а не по ресторанам шастать. Экономика должна быть экономной!!! Забыли?
svv72
Займёмся арифметикой: если 4,5 млн грн, как утверждает БрынЗЕК, хватит до августа (3 мес) то выходит на 1 мес. - 1,3 млн . теперь если 52 млн разделить на 1,3 млн то выходит расходы выделяли на 40 мес. или 3,3 года. далековато планируют.