Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 17 травня 2020, 07:42
2306
0

Алістар Оверім — Волт Харріс. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC Fight Night 172

| Оновлено 17 травня 2020, 07:42
2306
0
Алістар Оверім — Волт Харріс. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

У неділю вночі/вранці за київським часом UFC проведе третій турнір без глядачів протягом тижня на «VyStar Veterans Memorial Arena» (Джексонвілл, штат Флорида, США). Ймовірно, після проведення UFC Fight Night 172 наступні івенти промоушена перемістяться в Лас-Вегас на їхню власну арену «UFC APEX».

У мейн івенті UFC Fight Night 172 відбудеться бій двох важковаговиків з топ-10 рейтингу Оверіма і Харріса, які спочатку повинні були побитися ще в грудні минулого року.

Але у Харріса викрали, а потім убили падчерку, що змусило його перервати підготовку до бою, і замість нього на UFC on ESPN 7 Оверім провів бій проти Жаірзіньо Розенструйка. «Рим» тоді зазнав прикрої поразки нокаутом за 4 секунди до закінчення п'ятого раунду, ведучи за очками. Оверім тим самим підтвердив репутацію «скляного» підборіддя - 14-а поразка нокаутом з 18. А до цього у Оверіма була серія з двох перемог нокаутом у першому раунді над росіянами Сергієм Павловичем і Алєксєєм Олійником.

Харріс не знає поразок з 2017 року, проте він не кращим чином зарекомендував себе на високому рівні. Харріс у 2018-2019 роках фінішував ударами Деніела Спітца, Сергія Співака і Олійника, причому останнього за якихось 12 секунд. Також в цей проміжок часу Волт роздільним рішенням переміг екс-чемпіона UFC Андрія Орловського, але провалений допінг-тест американця привів до офіційного результату сутички «no contest».

Прогноз на бій

Після низки програшів нокаутом у 2014 році Оверім змінив свій стиль, ставши більш методичним, економним і обережним бійцем з тенденцією зловити суперника ударом, а потім «сісти на велосипед». Оверім більш всебічно розвинений боєць, який однаково хороший з дистанції і в клінчі. Як ударник він є більш технічним за свого візаві. І що особливо важливо, він відмінний борець і грепплер, здатний повалити на землю противника і забити його там панчами або фінішувати сабмішном.

Харріс же дуже слабкий в грепплінгу, в партері з Фабрісіо Вердумом у 2017 році він виглядав абсолютно ніяким, здавшись усього за хвилину. Харріс націлений тільки на нокаут, переважно швидкий, всі свої 13 перемог він здобув саме за рахунок фінішів ударами. Якщо він не зловить Оверіма ударом на початку бою, то нідерландець повинен закрити програш за рахунок своєї майстерності.

Перемога Оверіма здачею в 1-му раунді

Де дивитися онлайн бій UFC: Алістар Оверім – Уолт Харріс

Основний кард

Алістар Оверім – Волт Харріс

Клаудія Гаделья – Анджела Хілл

Ден Ідж – Едсон Барбоза

Ерік Андерс – Кшиштоф Йотко

Сун Ядун – Марлон Вера

Попередній кард

Метт Браун – Мігель Баеза

Ентоні Ернандес – Кевін Холланд

Майк Девіс – Гіга Чикадзе

Даррен Елкінс – Нейт Ландвер

Кортні Кейсі – Мара Ромеро Борелла

Родріго Насіменто Феррейра – Дон’Тейл Майес

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.