Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
532
2

Олександр СОПКО: «Очки будуть набирати ті, хто зробить ставку на фізику»

Експерт розповів про те, яким буде футбол після відновлення сезону УПЛ

Олександр СОПКО: «Очки будуть набирати ті, хто зробить ставку на фізику»
ТК Футбол. Олександр Сопко

Колишній захисник «Шахтаря» і футбольний експерт Олександр Сопко прокоментував рішення УПЛ відновити чемпіонат 30 травня.

- Хто фаворит за місце в Лізі чемпіонів? Мені здається, після такої перерви, яку переживуть команди, фаворита в цій гонці не буде. Тут на перший план вийде фактор того, хто швидше набере форму. Перші ігри це покажуть. Думаю, що очки будуть набирати ті, хто зробить ставку на фізику, високу швидкість, тому що ігрові кондиції швидко відновити не вийде. Команди, які віддають перевагу більш комбінаційному футболу, набирати форму будуть довше. Так що в плані результатів можуть бути сюрпризи і несподівані підсумки матчів.

- Рівень чемпіонату буде ще нижче, ніж був восени?
- Безумовно. Але зараз на першому плані не видовищність, а технічна можливість дограти чемпіонат, щоб справедливо визначити єврокубкові місця. Рівень чемпіонату впаде не тільки в Україні, це торкнеться всіх країн. Ми побачимо несподівані результати в багатьох чемпіонатах. Однак я сподіваюся, що всі ці недоліки компенсуються бажанням футболістів, які скучили за футболом і будуть старатися. Думаю, інтерес з боку глядачів до чемпіонату навіть зросте, тому що вболівальники зголодніли за футболом і одним білоруським чемпіонатом їх апетит не насититься.

Відзначимо, що дати фіналу Кубка України і плей-оф УПЛ ще не визначені.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
coach85
На первый план выйдет то, кто как провёл 8 недель после окончания 23 тура. Если жонглировал туалетной бумагой и "качал" пресс с перерывами на просмотр сериалов-это одно направление работы. И тогда ставка на "физику" и "скорость" уже не поможет, придётся делать ставку на "химию". Если занимался развитием функциональной подготовки на основе спортивной физиологии и методики спортивной тренировки, развивал физические качества с учётом индивидуальных особенностей и ежедневно контролировал состояние игроков и.т.д.-это другое направление. Карантин поможет выявить тренеров умеющих нестандартно думать, находить оригинальные решения проблем в подготовке.Есть пословица, что друзья познаются в беде, но а тренеры в форс-мажорных ситуациях!
Trasher311987
Нет те кто сделают акцент на математику.