Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 травня 2020, 10:31
4415
5

Стало відомо, чому Динамо не подало апеляцію у справі Бесєдіна

У столичному клубі згодні з рішенням про дискваліфікацію форварда на один рік

| Оновлено 14 травня 2020, 10:31
4415
5
Стало відомо, чому Динамо не подало апеляцію у справі Бесєдіна
ФК Динамо Київ. Артем Бесєдін

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс розповів, чому клуб не подав апеляцію на рішення про дискваліфікацію форварда Артема Бесєдіна.
 
«Ми не подавали апеляцію, тому що згодні з рішенням. Бесєдін ні в чому не винен, але ми знаємо, що за такі речі дуже суворо карають - він міг бути дискваліфікований на чотири роки.
 
Переговоривши з Артемом і адвокатом, ми вирішили чекати можливої ​​апеляції ВАДА, але цього не сталося. Він був переконливим в УЄФА і я вважаю, що з урахуванням перенесення Євро-2020, карантин пішов Бесєдіну на користь. Він мріє зіграти на чемпіонаті Європи, але йому потрібно буде довести своєю грою, що гідний грати в команді Шевченка. Для цього у Артема буде півроку», - сказав Суркіс.
 
Нагадаємо, Бесєдін був покараний за вживання допінгу, виявленого після проби, яку взяли за підсумками матчу Ліги Європи. Гравець стверджує, що став жертвою лікарської помилки.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Я бы на месте Шевченко забыл бы о таком футболисте, чтобы не компроментировать институт сборной команды Украины. Где гарантия, что этот допингист ( насчет ошибки врача - пусть поют эту песню у нас на Привозе) в дальнейшем не будет принимать стимуляторы, он ведь уже ПРИВЫК к этому! В Динамо пусть что угодно принимает,это его дело и руководства клуба, но чтобы сборную подставлять...
dd dent
Не знаю, Яремчук нынче приоритетный вариант, морашка в запас, а третьим уже лучше б наигрывали молодого кого-то типа супряги и тд, а этот дуб береза только место занимать будет
джан фаран
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dadlismit
Классная логика. Беседин ни в чем не виноват, но за нарушение могли впаять просто так 4 года дисквы