Карлос ДЕ ПЕНА: «Люблю сирники, їв борщ. В Україні хороша кухня»
Уругвайський півзахисник «Динамо» розповів, що готовий повернутися до гри
Уругвайський півзахисник київського «Динамо» Карлос де Пена розповів, що готовий повернутися до гри:
«Радий повернутися на поле. Під час карантину я продовжував тренуватися, працювати над собою. Ми готові до змагального процесу. Команда буде боротися за чемпіонський титул.
Дуже здорово повернутися на поле. Я сумував за тренуваннями, за хлопцями. Радує думка, що ми скоро будемо грати. Я чекаю старту – хочу грати і завершити чемпіонат на другому місці. Ми будемо ретельно працювати, щоб зробити це.
Я бачив деяких хлопців під час карантину, тому що ми тренувалися в маленьких групах. Я займався з Дуелундом, Вербич, Піварічем, а в наступні тижні з Дуелундом, Солем, Кадірі, Русіним, Каргбо. Але найбільш скучив за Миколенком.
Мову вчити важко, оскільки російська мова відрізняється від моєї рідної (іспанської). «Динамо» допомагає іноземцям вивчити мову, надаючи вчителя. До карантину займався мовою 2 рази на тиждень. Я вже практично все розумію, але іноді використовую фрази англійською мовою. Моє завдання – вивчити мову, щоб вільно нею володіти.
Українське блюдо? Люблю сирники. Це щось нове для мене. Вперше їх поїв на базі «Динамо». Також їв борщ та інші українські страви. В Україні хороша кухня – до складу страв входять овочі, фрукти, курка.
У кожного народу свій менталітет. Уругвай – маленька країна, ми практично все знаємо один одного. Іспанці схожі на уругвайців у звичках, кухні, поведінці. В Англії інше життя. І в Україні свої особливості. Я щасливий тут».
Також Карлос де Пена пообіцяв забити гол прямим ударом з кутового.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
ВАС ЗАЦІКАВИТЬ
Марта Костюк відреагувала на завершення кар'єри легендарного іспанця
Колишній хавбек Барси знаходиться не в найкращих стосунках з Лео та Жорді Альбою